Temsilcimiz Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Beşiktaş ile Borussia Dortmund maçının sonucunu futbolseverler merakla bekliyorlar. Temsilcimiiz Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan isimler Borussia Dortmund maçında forma şansı bulamayacaklar. Borussia Dortmund da Vodafone Park'a 6 eksik ile çıkacak. Temsilcimiz Beşiktaş ayrıca; Ajax, Dortmund ve Sporting Lizbon ile C grubunda mücadele edecek. Peki Beşiktaş Borussia Dortmund maçı saat kaçta, hangi kanalda? 

BEŞİKTAŞ - BORUSSIA DORTMUND MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Borussıa Dortmund maçı Vodafone Park'ta 19:45'te başlayacak ve karşılaşmayı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. BJK maçı hangi kanalda sorusu gündemdeki yerini koruyor. Temsilcimiz Beşiktaş'ın zorlu mücadelesi Exxen dijital platformundan canlı olarak yayınlanacak.

SON BEŞ AVRUPA MAÇINDA BİR GALİBİYETİ VAR

Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ön eleme turlarında elenen siyah-beyazlı ekip, Avrupa Kupaları'nda oynadığı son 5 maçta 3 yenilgi, 1'er beraberlik ve galibiyet aldı. UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ve Wolves'a yenilen Beşiktaş, aynı organizasyonda Slovan Bratislava'yı yenmeyi başarmıştı. Siyah-beyazlı ekip PAOK ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön elemesinde rakibine yenilirken, normal süresi berabere biten maçta Rio Ave'ye ön eleme turunda penaltılarla yenildi.

GÖZLER PJANIC VE BATSHUAYI'DE OLACAK!

Karşılaşmada gözler, Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı yıldız isimler Miralem Pjanic ve Michy Batshuayi'nin üzerinde olacak.

Beşiktaş Borussia Dortmund

MUHTEMEL 11'LER ŞU ŞEKİLDE:

BEŞİKTAŞ: Ersin,  Rosier, Welinton, Ghezzal, Larin, Montero, NSakala, Josef, Atiba, Pjanic, Batshuayi.

BORUSSİA DORTMUND: Akanji, - Bellingham, Kobel - Meunier, Guerreiro, Dahoud, Pongracic, Reus, Haaland, Brandt - Malen,

SERGEN YALÇIN İÇİN BİR İLK!

Bugünkü maç Sergen Yalçın için bir ilk olacak. Futbolculuğu döneminde Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez bu arenada boy gösterecek.Siyah beyazlılarda Ersin, Rosier, Rıdvan, Welinton, Larin ve Kenan da forma giymeleri halinde Sergen Yalçın’la birlikte ilk kez Şampiyonlar Ligi atmosferi yaşayacak. C Grubu’ndaki diğer karşılaşmada Portekiz ekibi Sporting Lizbon, TSi 22.00’de Hollanda temsilcisi Ajax’ı konuk edecek. 

DORTMUND 600 MİLYON EURO’LUK KADRO DEĞERİNE SAHİP

Borussia Dortmund, şu anda dünyanın en iyi futbolunu oynayan kulüpleri arasında yer alıyor. Takımın 600 milyon Euro’ya yaklaşan değeri ve şu anda 100 milyondan daha kıymetli olan Haaland’a ve o seviyeleri zorlayabilecek Bellingham, Moukoko ve (sakat) Reyna gibi yüksek potansiyelli oyunculara sahipler. Bu grubun doğal favorisi konumundalar ve hatta 6 maçın hepsini kazansalar Avrupa’da kimseyi şaşırtmayacak seviyedeler. Ancak futbolda hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor ve dünyadaki her takım gibi Borussia’nın da zafiyetleri var.

BEŞİKTAŞ'IN 2021-22 SEZONU ŞAMPİYONLAR LİGİ FİKSTÜRÜ ŞÖYLE:

15 Eylül: Beşiktaş-Dortmund

28 Eylül: Ajax-Beşiktaş

19 Ekim: Beşiktaş-Sporting

3 Kasım: Sporting-Beşiktaş

24 Kasım: Beşiktaş-Ajax

7 Aralık: Dortmund-Beşiktaş

Editör: Haber Merkezi