Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu bilindiği üzere  Beşiktaş lider tamamladı ve Şampiyonlar Ligi'ne gitme hakkı kazandı. 16. kez şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, Chelsea'nin Premier Lig'i 4. bitirmesinin ardından Devler Ligi'ne gruptan katılması kesinleşti. Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynayacak ve muhtemel rakipleri de belli oldu. İşte Beşiktaş Galatasaray Şampiyonlar Ligi rakipleri...

G.SARAY'IN İKİ İHTİMAL VAR

2020/21 sezonunda Süper Lig ikincisi olan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi biletini aldı. Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme oynayarak katılacak olan Galatasaray için önünde iki ihtimal bulunuyor.

Beşiktaş Galatasaray Şampiyonlar Ligi rakipleri

GALATASARAY MUHTEMEL RAKİPLER

Galatasaray'ın iki ön eleme turu için muhtemel rakiplerin bazıları belli oldu. PSV Eindhoven, Celtic ve Midtjylland - Kopenhag Sparta Prag Rapid Wien.

MANCHESTER KUPAYI KAZANIRSA...

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne 3. Ön eleme turundan da katılma şansı var. Manchester United, UEFA Avrupa Ligi'ni kazanırsa liginde de Şampiyonlar Ligi bileti aldığı için ön eleme yerine direkt gruptan katılım gösterecek. Bu nedenle Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne üçüncü ön eleme turunda katılacak ve ardından playoff turuna yükselmeye çalışacak.

MUHTEMEL RAKİPLER

Temsilcimizi 3. ön eleme turunda bekleyen rakipler Benfica ve Shakhtar Donetsk, Spartak Moskova, Monaco ve Gnek.

BÜYÜK OLASILIKLA 4. TORBA

Öte yandan Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılım hakkı kazanan Beşiktaş’ın kuradaki torbası da kısa süre içinde netleşecek. Son 5 sezona göre 49.000 puanı bulunan siyah-beyazlılar, büyük olasılıkla kuraya 4. torbadan girecek.

3. TORBA ŞANSI BULUNUYOR

Ancak Avrupa’da kalan son maçların ışığında temsilcimizin az da olsa 3. torba şansı bulunuyor.

BEŞİKTAŞ'A DEV RAKİPLER

Beşiktaş'a ilk torbaden gelme ihtimali bulunan takımlar; Manchester City, Manchester United, Liverpool, Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih ve Paris Saint Germain.

Editör: Haber Merkezi