Süper Lig’in ilk haftasına şanssız bir başlangıç yapan Beşiktaş ve Göztepe bu hafta galibiyet alarak, kaybettikleri puanları yerine koymak için mücadele edecek. Futbolseverler ise, bu heyecanlı karşılaşmayı izlemek için internette Beşiktaş Göztepe maçı canlı izle ve BJK Göztepe maçı canlı skor kaç kaç? araştırmasını yapıyor. Peki, Beşiktaş Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, BJK Göztepe maçı yayın bilgileri ve karşılaşmanın diğer detayları…

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

23 Ağustos Cuma (bugün) saat 20.30’da başlayacak olan Beşiktaş Göztepe karşılaşması, Vodafone Arena’da oynanacak. Ali Palabıyık’ın yöneteceği müsabaka beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN (ÜYELİK GEREKTİRİR)

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Rebocho, Oğuzhan, Dorukhan, Boyd, Ljajic, Quaresma, Güven

Göztepe: Beto, Gassama, Sanneh, Titi, Leo, Poko, Castro, Deniz, Serdar, Yasin, Eren

MAÇ ÖNCESİ ANALİZLER

  • Beşiktaş ve Göztepe, Süper Lig'de 50 kez karşı karşıya gelirken, Beşiktaş bu maçların yarısını kazandı (25G 16B 9M).

  • Göztepe'yi Süper Lig'de ağırladığı 25 maçın 15'ini kazanan Beşiktaş, rakibine iç sahada Nisan 2002'den bu yana mağlup olmuyor. Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, o maça Beşiktaş formasıyla ilk 11'de başlamıştı.

  • Beşiktaş iç sahadaki son 11 lig maçında yenilmedi (8G 3B) ve son altı maçını kazandı. Göztepe ise deplasmandaki son 26 lig maçının sadece üçünü kazanabildi (6B 17M).

  • Teknik direktör olarak Süper Lig'de çıktığı son sekiz maçın sadece birini kazanabilen Abdullah Avcı (3B 4M), 2015/16 sezonunun ilk iki haftasından bu yana art arda iki maçı mağlup tamamlamadı.

  • Beşiktaş'a karşı çıktığı üç maçta da sahadan yenik ayrılan Tamer Tuna'nın, Süper Lig tarihinde puan alamadığı üç takımdan biri Beşiktaş (Galatasaray ve Rizespor ile birlikte).

Editör: Haber Merkezi