Kimse boşuna heveslenmesin. Bu oyunla, yakalanan bu avantajla, bu istekle, bu kadro yapısıyla ve bu hocasıyla bu saatten sonra kimse Beşiktaş’tan koltuğu devralamaz, kimse bu takımı yıkamaz.

Rize’de, öyle bir Beşiktaş izledik ki, muhteşem. Bakmayın skorun 2-3 oluşuna, rehavetten. Özellikle maçın son bölümüne kadar her oyuncusu ile gol arayan, rakip kaleyi ablukaya alan, yaptığı pres ile top oynatmayan bir takım vardı sahada. Kimi saysak ki, sahadaki oyunculardan. Ljajic’ten mi bahsetsek, yoksa “”Benjamin Button” lakaplı Atiba’dan mı ? Ghezzal’ın 16. muhteşem asisti ve golünü mü, ya da sahada basmadık yer bırakmayan De Souza’yı mı anlatsak ? Dahası var, Dorukhan, Gökhan ve gol atmaya alışan N’koudou. Kalanlar da görevlerini yaptılar. Kimse sakatlık ve hastalıktan dolayı kadroda olmayanları aratmadı. Tabi, Sergen hocayı da unutmamak lazım. Takımı öyle hazırlamış, öyle motive etmiş ki, hepsi “varını-yoğunu” ortaya koydu. Üstelik lider durmuyor da. Yani bir gol kesmiyor Sergen hocanın talebelerini, attıkça daha çok arıyorlar, bıkmıyorlar, bırakmıyorlar.

Hak ediyor bu takım şampiyonluğu, diğer takımlar alınmasın, gücenmesin. Zaten şu anda “ŞAMPİ” bölümündeler. “YON” da geliyor. Az sonra…