Koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanacak olan Beşiktaş Konyaspor maçı canlı izleme bağlantısı futbolseverler tarafından yoğun şekilde araştırılıyor. Düşme hattında olan Konya, deplasmanda BJK karşısında çetin bir mücadele verirken, Kara kartallar, farklı skorla 3 puan alarak sezonu ilk üçte tamamlamanın hesabını yapıyor…

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

26 Haziran Cuma saat 21.00’da başlayacak olan Beşiktaş Konyaspor karşılaşması Vodafone Park'ta oynanacak. Mücadeleyi Zorbey Küçük yönetecek ve BKJ Konya maçı beIN SPORTS HD1'den yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI BEİNSPORTS CANLI İZLE

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Ersin, Gökhan, Vida, Ruiz, Rıdvan, Atiba, Elneny, Boyd, Nkoudou, Boateng, Burak.

KONYASPOR: Serkan, Skubic, Uğur Demirok, Anicic, Alper Uludağ, Jonsson, Hadziahmetovic, Shengelia, Milosevic, Ömer Ali, Bajic

Süper Lig’in 29. Haftasında kendi sahasında ter dökecek olan Beşiktaş, oynadığı 28 maç sonunda 14 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 9 beraberlik ile 47 puana sahipken, ligde 5. Sırada yer alıyor.

Konuk ekip Konyaspor ise, 28 maç sonunda 5 galibiyet, 12 mağlubiyet ve 11 beraberlik ile 27 puana sahip ve ligde 16. Sıradaki yeri ile düşme hattında bulunuyor.

Beşiktaş, Konyaspor ile ligde ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı 18 maçtan 14'ünü kazandı, 2'sinde berabere kaldı, 2 müsabakayı ise kaybetti.

Evinde Konyaspor'a 45 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde 12 gol gördü, sahasında son 4 randevuda puan kaybetmedi.

Geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş son dakika golüyle 3-2 kazandı.

Bu arada Beşiktaş'ın cezası nedeniyle 2003-2004 sezonunda İstanbul'da yapılması gereken lig maçı İzmir'de oynanmış ve 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Siyah-beyazlılar, yeni stadının yapımı aşamasında 2014-2015 sezonunda Ankara'da yaptığı müsabakada ise rakibine 1-0 mağlup oldu.

Beşiktaş, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birini, 1992-1993 sezonunda İstanbul'daki maçta 7-0'lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı.

Konyaspor ise Beşiktaş karşısında ligdeki 4 galibiyetini de tek farklı skorlarla elde etti.

Editör: Haber Merkezi