Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş'a 4-1 mağlup olan Kayserispor'da kaptan Emmanuel Adebayor, karşılaşmanın ardından flaş bir itirafta bulundu ve takımdan ayrıldığını açıkladı.

İşte Adebayor'un açıklamaları;

"BU TAKIM DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR"

Buraya gelmeden önce çok zor bir maç olacağını biliyorduk gheldiğimizde de gördük. Maalesef bugün istediğimiz sonucu alamadık, 4-1 mağlup olduk. Ben bu takımın düğştüğü yerden kalakacağına inanıyorum.

"BURADAKİ SON MAÇIMDI"

Üzülerek söylemek istiyorum ki bu maç benim Kayserispor'daki son maçımdı. Bugünj Kayserispor'dan ayrılıyorum. Kayserispor benim her zaman kalbimde olacak. Dualarımda her zaman Kayserispor olacak. Burada çok güzel anılarım var. 3 ay güzel zaman geçirdim. İlerideki yaşantımda da Kayserispor'u iyi hatırlayacağım.

"AYRILMAM GEREKLİYDİ!"

Birçok sebebi var ayrılığımın. İyi sonuçlar alamadık zorlu bir süreç yaşadık. Neler olduğunu anlatamam. Ancak kulüple çok güzel bir işekilde anlaştık. Buradaki her futbolcu benim için çopk öenmli. Türkiye'yi terk etmiyorum umarım gelecekte güzel şeyler olur. Ne zaman ayrılmam gerektiğini bilen bir insanım ve ayrılma zamanımın geldiğini düşünüyorum.

"BU LİG ÇOK İYİ YERLERE GELECEK!"

Türkiye'deki taraftarlara teşekkür ederim. Bana çok iyi davrandılar. Sosyal medyadan bana çok iyi mesajlar attılar. Belki Türkiye'ye geri dönmem gelecek ne gösterir bilemem. Türk Milli Takımı'na da EURO 2020'de başarılar diliyorum. Bu lig ileride dünyanın en iyi liglerinden olacak, buna inanıyorum.

 

Editör: Haber Merkezi