Valerien Ismael’in zaman zaman 3’lü savunmayı tercih edecek olmasından dolayı çok iyi bir stoper istediği uzun süredir biliniyor. Ancak Beşiktaş’ın kurduğu kadro iskeletinde Rıdvan Yılmaz’ın ayrılışından sonra 3 Türk matematiğinde sıkıntı yaşanıyor. Hem Valerien Ismael’in iyi bir stoper istemesi hem de savunmaya bir Türk yerleştirme isteği nedeniyle Beşiktaş yönetimi, Kaan Ayhan’a yakın markaj uyguluyor. Siyah beyazlılar, bir yandan Kaan için uğraşırken bir yandan da Jason Denayer için görüşmelerini sürdürüyor.

Kaan Ayhan’da olumlu gelişmeler
Beşiktaş’ın geçen sezondan beri istediği Kaan Ayhan konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Milli futbolcunun kulübü Sassuolo, bonservis talebinde geçen seneden beri 6 milyon euro’nun altına düşmüyordu. Ancak Beşiktaş yaptığı ısrarlı görüşmeler neticesinde bu fiyattan 2 milyon euro’luk bir indirim elde etti.

Sassuolo, Kaan için Beşiktaş’tan 4 milyon euro talep ederken siyah beyazlı kulüp 2.5 milyon euro civarında bir bonservis teklif ediyor. Görüşmeler olumlu yönde seyrederken eğer Kaan Ayhan transferi gerçekleşmezse siyah beyazlılar Jason Denayer’i kadrosuna katmaya çalışacak.

Jason Denayer’de sorun menajer!
Belçikalı Jason Denayer’in menajeri Jesse de Preter, oyuncu için olabilecek en iyi şartları arıyor. Ancak başarılı stoperin menajeri, Arap Yarımadası’ndan istediğini bulamadı. Beşiktaş’la görüşmeye başlayan Jesse de Preter, Beşiktaş’ın 1.6 milyon euro maaş artı 1.2 milyon euro’luk imza parası teklifine henüz olumlu yanıt vermiş değil. Tecrübeli menajer, oyuncusu için 2 milyon euro’nun üstünde imza parası isterken senelik de 2 milyon euro gibi bir ücret talep ediyor.

İngiltere basınında çıkan haberlere göre ise; Denayer’in Wolves ile dirsek temasında olduğu ve transferin olumlu sonuçlanabileceği belirtiliyor. Beşiktaş, bu süreçte Kaan Ayhan transferinde istediğini alamaz ise Denayer için yaptığı teklifi güncelleyebilir.

Kaynak: Spor Depor

Editör: Haber Merkezi