Avrupa ve ligdeki son 6 maçtan yenik ayrılan Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Siyah beyazlılar dün sahasında Giresunspor'a 4-0 yenilirken, başkan Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın bugün bir görüşme gerçekleştirecek. NTV'de yer alan habere göre Sergen Yalçın bu toplantıda istifasını sunacak. 

SİNAN ENGİN: İSTİFA ETMİŞ, ÇEBİ DE KABUL EDER

Beyaz TV'de yorumculuk yapan ve Sergen Yalçın'a yakınlığıyla bilinen Sinan Engin de istifa iddialarını doğrulamıştı. Engin "Şampiyon olamadığın her sene hoca mı değiştireceksin. 10 kişi de kalsa Beşiktaş içeride 4-0 yenilmez. Benim tanıdığım Sergen Yalçın kafasında bitirmiş, istifa etmiş. Bugünkü konuşmaları duyan Ahmet Nur Cebi yarın istifayı kabul eder. Muhtemelen Sergen Yalçın dönemi sona erer. Sergen Yalçın kendini ezdirmez" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Giresunspor mağlubiyetinin ardından açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Çebi "Sergen Yalçın'ı dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız. Eğer haklı gerekçeleri varsa söyleyecek bir şey yok" demişti. Sergen Yalçın'dan da "Yarın başkanla durum değerlendirmesi yapacağız" açıklaması gelmişti. (HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi