Lecce'nin transferinden bir türlü vazgeçmediği Burak Yılmaz'la yeniden anlaşma yapmaya hazırlanan Beşiktaşyönetiminde yıldız golcüyü bırakmama kararı alındı.

Fikret Orman için görüş birliği
Serie A kulübünün 3 yıl için net 7,5 milyon euro teklif ettiği 33 yaşındaki futbolcu için masaya oturmaya hazırlanan Fikret Orman'ın en yakın zamanda Burak'la kontrat uzatacağı öğrenilirken, siyah beyazlı yöneticilerin Burak hakkında görüş birliğine varmaları başkanın da elini güçlendirdi.

Akşam'da yer alan habere göre; Şu anda Burak Yılmaz'ın yanına ikinci forveti aramasına rağmen henüz belli bir isimde yoğunlaşamayan ve ekonomik anlamda sıkıntılı günler yaşayan Beşiktaş'ta deneyimli santrforun bırakılması kesinlikle düşünülmüyor.

"Burak Yılmaz giderse..."
Yönetimin yaptığı toplantıda "Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da genel anlamda forvet krizi var, maddi olarak zaten durumumuz ortada Burak Yılmaz giderse bir değil iki tane golcüye ihtiyacımız var. Şu ortamda iki forvet almak, kadroya kazandırmak çok zor. Bonservis fiyatları uçmuş durumda, Burak'ın yanına kiralık bir futbolcu aramamıza rağmen zorlanıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Başkan Fikret Orman'ın ise Abdullah Avcı ile bir araya gelerek Burak'ın yanına düşünülen listedeki alternatif golcüleri gözden geçireceği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi