Hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi'ne istediği başlangıcı yapamayan Beşiktaş'ta son haftalarda alınan galibiyetler sonrası keyifler yerinde...

Siyah-beyazlılarda Fikret Orman'ın istifa kararı sonrası gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da başkan seçilen Ahmet Nur Çebi'nin göreve başlamasıyla birlikte takımdaki hava tamamen değişti.

İlk 6 haftada alınan üst üste kötü sonuçlarla lige neredeyse havlu atma noktasına gelen Kara Kartal, bu süreçte kalesinde toplam 12 gol görürken, topladığı 5 puanla kendisine 16. sırada yer buldu.

Süper Lig'in 7. haftasında oynanan ve 2-0 kazanılan Aytemiz Alanyaspor maçının ardından çıkışa geçen siyah-beyazlılar, ligdeki son 4 maçından galibiyetle ayrılırken, son 6 haftada kalesinde sadece 1 gol gördü.

Yakaladığı ivmeyi ikinci yarıda da sürdürmek isteyen Beşiktaş, ara transfer döneminde birkaç takviye daha yaparak şampiyonluk yarışında emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Bu doğrultuda transfer çalışmalarını hızlandıran siyah-beyazlıların ilk hedefiyse forvet transferi...

Tecrübeli futbolcu Burak Yılmaz'ın yanına bir takviye daha yapmak isteyen ve adı Aboubakar, Ajeti, Sporar Kodjia ve Krmencik gibi isimlerle anılan siyah-beyazlıların gündemine sürpriz bir isim geldi. İşte detaylar...

İtalya'da bulunan yöneticilerden Erdal Torunoğulları'nın Fiorentina'da oynayan 22 yaşındaki Pedro'yu 6 aylığına kiralamak için harekete geçtiği öğrenildi. Pedro bu sezon Fiorentina'da forma şansı bulamadı.

Bu sezon şans bulamadı
İtalyan ekibine Fluminense'den büyük umutlarla transfer edilen Pedro bu sezon forma giyemedi.

Takvim'in haberine göre, Beşiktaş'ın istikbal vaat eden genç oyuncuyu 6 aylığına kiralamak için Fiorentina ile görüşmelere başlayacağı belirlendi.

Flumınense'de parladı
Pedro, Fiorentina'dan önce oynadığı Fluminense'de son 3 sezonda 26 gol kaydetmişti.

Pedro kimdir?
20 Haziran 1997 tarihinde Brezilya'da dünyaya gelen Pedro, futbol kariyerine Fluminense altyapısında başladı.

Profesyonel kariyerine de aynı kulüpte başlangıç yapan Brezilyalı golcü, Fluminense'de gösterdiği etkili performansla sezon başında 11 milyon Euro bonservis bedeliyle Fiorentina'ya transfer oldu.

Editör: Haber Merkezi