BİM 17 Aralık Cuma aktüel ürün kataloğu yayınlandı. Alışveriş ve indirim tutkunları merakla her hafta BİM aktüel ürünlerini araştırıyor. BİM aktüel indirimli ürünlerinde yorgan takımından elektrikli spürgeye ve pijama takımından gözleme sacına kadar birçok ürün bulunuyor. İşte  17 Aralık'ta raflarda yerini alacak BİM aktüel ürünleri ve afişleri...

BİM 17 ARALIK CUMA AKTÜEL LİSTESİ

bim 17 aralık

BİM aktüel ürünlerin ilk sayfasında elektrikli süpürge, yünlü kazak, oduncu gömlek, fanlı ısıtıcı, yün yastık, ponponlu ev botu, çift kişilik yorgan, buharlı ütü, tuvalet fırçası, banyo takımı ve desenli pantolon gibi ürünler yer alıyor. 

bim 17 aralık

BİM 17 Aralık aktüel ürünlerinde bu hafta; Elektrikli Katmer ve Gözleme Sacı, Miele Classic C1 Junıor Powerlıne Toz Torbalı Elektrikli Süpürge, Arnica Türk Kahve Makinesi, Kumtel Fanlı Isıtıcı, Oyuncak Uçak gibi birçok üründe indirimli fiyatlar yer alacak. 

bim 17 aralık

BİM Aktüel kataloğun son sayfasında; tekli fincan ve demlik seti, gece lambası, klavye, sıcak su torbası, bardak ısıtıcı, sarj kablosu, oda nemlendirici, Mouse pad, , ışık küresi ve wireless kulaklık gibi ürünler yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi