Binance, daha önce de Binance.com'dan Türk Lirası çekişlerine sınırlama getirdiğini duyurmuştu. Bugün Binance'de son dakika gelişmesi yaşandı. Binance para çekimlerinin geçici olarak durdurulduğunu açıkladı. 29 Nisan'dan itibaren de Ininal ve Papara aracılığıyla çekiliş yapılamıyordu.

BİNANCE ÇÖKTÜ MÜ, PARA ÇEKMEYİ NEDEN DURDURDU?

Binance yaptığı son dakika açıklamasında para çekmeyi geçici olarak durdurdu! Kripto para borsası Binance para çekimlerinin geçici olarak durdurulduğunu ve ekiplerin konu üzerinde çalıştığını açıkladı.

Binance ne oldu

BİNANCE'DE YENİ GELİŞME!

Binance, para çekmeyi geçici olarak durdurduktan sonra yeniden aktif hale getirdi.

BİNANCE NEDİR?

Binance, çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için bir platform sağlayan bir kripto para borsasıdır. Ocak 2018 itibarıyla Binance, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası oldu. Binance, daha önce high frequency trading yazılımı geliştiren bir geliştirici olan Changpeng Zhao tarafından kuruldu.

BİNANCE NASIL KULLANILIR?

Binance'ın anasayfasında sağ üst kısımda yer alan “Kayıt Ol” düğmesine tıklayıp, e-posta ve şifrenizi girerek hızlı ve kolay bir şekilde kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz. Buradan devam ederek hızlıca Binance'a üye olabilirsiniz. Üyelik işleminin tamamladıktan sonra kripto para ticareti yapmaya hazırsınız.

BİNANCE YASAL MI?

Binance, Türkiye merkezli Papara ile ortak çalışacak. Papara, kullanıcıların 16 farklı Türk bankasından havale yaparak TRY ile BNB, BTC, ETH, XRP ve BUSD satın almasına olanak tanıyan yasal düzenlemeye tabi ve güvenli bir ödeme servis sağlayıcısı.

BİNANCE HANGİ BANKALARLA ANLAŞMALI?

Binance, trbinance.com bünyesinde Vakıfbank ve Ziraat Bankası olmak üzere iki devlet bankası ile çalışıyor. Kullanıcıların Türk Lirası yatırabileceği ve Türk Lirası ile işlem yapabileceği yeni platform.

BİNANCE KÜNYESİ  

Genel merkezi: Malta

CEO: Changpeng Zhao (Tem 2017–)

Kuruluş tarihi: Temmuz 2017

Kilit kişiler: Changpeng Zhao (CEO)

Kurucuları: Changpeng Zhao, Yi He

 

Editör: Haber Merkezi