Diğer gündüz kuşağı programlarına göre farklı bir formatla seyircinin karşısına çıkan Bir Şansım Olsa yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Seyirciler, farklı konu ve konuklarıyla ekrana gelen programın sunuculuğunu yapan Ayşegül Günay'ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. Ünlü oyuncu en son Kuruluş Osman'da Zöhre Hatun karakterine hayat vermişti. Peki, Bir Şansım Olsa Sunucu kimdir, evli mi? Ayşegül Günay kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte merak edilen detaylar..

BİR ŞANSIM OLSA SUNUCU AYŞEGÜL GÜNAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ? 

kaç yaşında ve daha önce hangi dizilerde oynadı soruları son dönemlerde programı seyredenler tarafından sıklıkla dile getiriliyor. Günay, oyunculuk kariyerinden sonra ilk kez bir program sunuculuğuyla karşımıza çıkıyor. Günay'ın sunumunu yapacağı program ise hayli ilginç bir formata sahip. Son dönemlerde psikolojik romanların revaçta olmasıyla da yakından alakalı olan programın hayli ilgi toplaması bekleniyor. Çünkü programın kahramanları tamamen gerçek hayat hikayelerine sahipler. Peki, Ayşegül Günay kimdir, kaç yaşındadır? Bir Şamsım Olsa Sunucusu kim? İşte biyografisi:

Ayşegül Günay, 9 Kasım 1969 tarihinde Eskişehir ilimizde dünyaya geldi. Dizi ve sinema oyuncusu olarak tanıdığımız Ayşegül Günay Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Aynı zamanda iyi bir tiyatro oyuncusudur.Ayşegül Günay şu ana kadar birçok sinema filminde ve televizyon dizilerinde rol aldı.

1,67 cm boyuncaki Ayşegül Günay bekardır.

Ayşegül Günay'ın şu ana kadar oydağı filmler ve diziler ise şöyle:

Kaybolan Yıllar - (2006) - Niran

Eşref Saati - (2008)

Derman - (2008)

Küçük Kadınlar - (2009) - Eda

Osmanlı Cumhuriyeti - (2008) - Hayat Kadını

Aile Saadeti - (2009) - Lamia

Avatar - (2009) - Türkçe Seslendirme

Lale Devri - (2010) - Sultan

Yer Gök Aşk - (2010-12) - Sultan

Sümela'nın Şifresi: Temel - (2011) - Şehriye Sözer

Moskova'nın Şifresi: Temel - (2012) - Şehriye Sözer

Asla Vazgeçmem - (2015) - Aytül

Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel - (2017) - Şehriye Sözer

Kuruluş Osman - (2019-2020) - Zöhre Hatun

Editör: Haber Merkezi