Çukurova topraklarında geçen, en az Çukurova kadar yakıcı bir aşkın öyküsünü anlatan Bir zamanlar Çukurova'nın 29. yeni bölüm fragmanı, yayınlandığı andan itibaren, dizini hayranları tarafından ilgiyle izleniyor. Hiç tartışmasız perşembe akşamları en çok izlenme oranlarına ulaşan Bir Zamanlar Çukurova, her hafta milyonlarca izleyiciyi ATV ekranlarına kiltlemeyi başarıyor. 11 Nisan akşamı yayınlanan son bölümde, oğlundan ayrılmaya dayanamayan Züleyha, bileklerini keserek intihar etmişti. Hünkar Hanım son anda yetişerek Züleyhayı hastaneye kaldırmış, sonra da onu akıl hastanesine kapattırmıştı. Nezarette olan ve hiçbir şeyden haberi olmayan Demir, eve geldiğinde Züleyha'yı bulamayınca Hünkar Hanım yaşananları Demir'e anlatmış, bunun üzerinde Deir deliye dönmüştü. Diğer yandan Yılmaz, Amerika'ya gitmeye hazırlanan Müjgan'ı bulmuş ve onu bu yolculuktan vazgeçirip, tekrar Adana'ya getirmişti. Peki, yeni bölümde neler olacak? Demir Züleyha'yı akıl hastanesinden çıkaracak mı? Yılmaz Müjgan'la evlilik yolunda ilerlerken, Züleyha'nın yazdığı mektup eline geçecek mi? İşte, Bir Zamanlar Çukurova 29. yeni bölüm fragmanı ve izleyemeyenler için Bir Zamanlar Çukurova son bölüm...

Bir Zamanlar Çukurova 29. son bölüm full İZLEMEK için buraya tıklayın

Bir Zamanlar Çukurova 29. yeni bölüm fragman açıklaması

"Keşke zamanı geri alabilsem..."

Çukurova'da büyük karar zamanı! Demir Yaman, ataları gibi bu toprakları mı koruyacak, yoksa aşkı uğruna her şeyin dağılıp gitmesine müsaade mi edecek? Akıl hastanesinin koridorlarında çığlık çığlığa Züleyha'yı arayan Demir Yaman, "Çok kötü günler bekliyor bizi, keşke zamanı geri alabilsem" diyen annesi Hünkar'ı karşısına mı alacak? Gözü, aşkı Züleyha'dan başka bir şey görmeyen Demir, "Adnan senin oğlun değil" yakarışları karşısında ne yapacak? "Zaferinizin tadını çıkarın" diyen Züleyha, Hünkar'ı saf dışı bırakmak için neler planlıyor? Müjgan'ın güvenini geri kazanmayı başaran Yılmaz'ı kemiren soru işaretleri cevap bulacak mı? Züleyha'nın, Yılmaz'a her şeyi anlattığı mektubu ilk açan kim olacak? Tüm bunlar olurken Gaffur Seher'le daha da yakınlaşıyor. Öyle ki bu artık tehlikeli bir hal almaya başlıyor. Konakta olup biten her şeyden haberi olan Saniye, bu duruma nasıl tepki verecek? Fekeli'ye kimin ateş açtığı gerçeği yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Artık neredeyse düzenli olarak görüşmeye başlayan eski aşıklar Fekeli ve Hünkar'ın asıl çabası Çukurova'da huzuru sağlamaktı. Görüşmelerinin sıklaşması eski aşıkları nasıl bir yola doğru sürüklüyor?

Bir Zamanlar Çukurova 29. yeni bölüm 1.fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova 29. yeni bölüm 2.fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu?

Züleyha'nın zor günleri

Çukurova'da kilitler vuruluyor! Hünkar'ın ölümden döndürdüğü Züleyha'yı artık daha zor günler bekliyor. Felaketten felakete sürüklenen Züleyha artık yaşamak istemiyor, yaşadığı her saniye onu mahvediyor. Hünkar'ın kararıyla akıl hastanesine kapatılan Züleyha, hayatının kalanını orada mı geçirecek? Her olayı yakından takip eden Saniye ve Gaffur, konağın büyük bir sırrına daha ortak oluyor. Yamanlar'ın sırlarını, sermayesi gibi kullanmaya meraklı Gaffur, bu sefer hedefine ulaşabilecek mi? Seher, Gaffur'un başına ne çoraplar örecek? Olanlardan habersiz ofisinde oturan Demir karşısında Jandarma'yı görünce neye uğradığını şaşırıyor. Hakkında Fekeli'nin evini basıp Yılmaz'ı vurduğuna dair şikayet olan Demir parmaklıklar ardına geçiyor. Herkes Demir'i Jandarma'ya kimin şikayet ettiğini merak ediyor, Fekeli ve Yılmaz bile… Elim bir kazayı daha atlatarak tekrar hayata dönen Yılmaz, gözlerini açar açmaz Müjgan'ı arıyor. Yılmaz, Müjgan'ı bir kez daha geri getirmeyi başarabilecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Editör: Haber Merkezi