Müjgan Züleyha’yı vuracak mı? Yılmaz, Adnan’ın kendi oğlu olduğunu öğrenecek mi? gibi kritik sorulara gebe bir bölümle sezon finali yapan Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonu merakla bekleniyor. Dizinin sosyal medya hesaplarında ilk tanıtım yayınlandı ve izlenme rekorları kırıyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova 3. Sezon fragmanı ve yeni sezona ait merak edilenler…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ SEZON NE ZAMAN?

Televizyon ekranlarında yeni sezon dizileri birer birer başlarken, büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Dizinin yayınlandığı kanal olan ATV’de ve dizinin resmi sosyal medya hesaplarında 3. sezonun ilk fragmanı yayınlandı. Ancak Bir Zamanlar Çukurova’nın ne zaman başlayacağına dair kesin bir tarih verilmezken, “Çok yakında…” ifadesi kullanıldı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 3. SEZON FRAGMANI

 

2. SEZONUN FİNALİNDE NELER OLDU?

Hemşire kıyafeti giyerek Züleyha’nın odasına giden Behice, elinde şırınga ile yaklaşırken Züleyha uyandı ve aralarında boğuşma yaşanır Züleyha, Behice’nin yanağını tırnağı ile çizer bunun üzerine Behice hızla oradan uzaklaşır. Züleyha yaşadıklarını anlatsa bile kimse ona inanmaz, ilaçların etkisiyle halüsinasyon gördüğü düşünülür.

Demir’in hisselerini satmak istediği kişiler, Ankara’dan gelen ve yavaş yavaş Çukurova’yı eline geçirmek isteyen art niyetli kişilerdir ancak Demir bunu göremez. Fekeli ise olanların farkındadır ve Hünkar Hanıma her şeyi anlatır. Hünkar Hanım Çukurova ahalisini arkasına alarak, Demir ile anlaşma yapmaya hazırlanan avukatın yanına gider.

Diğer yandan annesinin baskı ve ricasıyla Demir, savcılığa giderek şikayetinden vazgeçer ve Züleyha tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalır. Çocuklarını görecek olmanın heyecanını yaşayan Züleyha konağa gelip onları bulamayınca deliye döner. Demir, onun konakta artık hanım ağa değil hizmetçi olarak yaşayacağını söyler. Züleyha çocuklarını görebilmek için bunu kabul eder.

Müjgan ve Züleyha bir kere daha yüzleşir. Behice’nin yaptıklarından Müjgan’ın haberi yoktur ama Züleyha bunu bilmemektedir. Bunun intikamını alacağını ve hayatı boyunca Yılmaz ve Müjgan’a rahat vermeyeceğini söyler. Diğer yandan Behice Müjgan’ı Züleyha’ya karşı doldurur ve Müjgan, gecenin karanlığında Züleyha’ya silah doğrultur.

 

 

Editör: Haber Merkezi