Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha kendine atılan iftira ve çocuklarından ayrı kalmaya dayanamayarak Demir’i silahla vurmuş, bu nedenle de hapishaneye düşmüştü. Züleyha’nın mahkemesine son anda katılan Demir’in neler söyleyeceği büyük merak uyandırmıştı. Haberimizde, Bir Zamanlar Çukurova 61. yeni bölüm fragmanı ve diğer detayları bulabilirsiniz…

61. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yaptıklarından bin pişman olan Hünkar, Demir mahkemede Züleyha'yı kurtarsın diye binbir dil döker Son ana kadar hareket etmeyen Demir, son anda salona gelir. Hünkar, Fekeli, Yılmaz, tüm konak ahalisi ve hatta Savcı Jülide bile heyecanla Demir'in ifadesini bekler. Demir, hakime Züleyha'ya olan büyük aşkını anlatır. Ve mahkeme salonu beklenmedik şekilde karışır.

Mahkemeden gelecek haberler nefesler tutularak beklenirken, konakta çocuklara bakılmaktadır. Ancak annesini çok özleyen küçük Adnan kendi başının çaresine bakmaya kalkar.

Doktor Müjgan, oğlu ve halası Behice’yi çiftilkteki küçük konağa yollar ve Yılmaz Züleyha’nın mahkemesindeyken bileklerini keserek intihar eder.

Yılmaz, Züleyha’yı hapishanede bırakmamak da kararlıdır ve ona yardım edebilmek için elinden gelen her şeyi yamaya çalışır. Öte yandan Züleyha, Fekeli’den, Adnan bebeğin Yılmaz’ın oğlu olduğunu söylemesini ister.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 61. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"O beni hiçbir zaman sevmedi ki..." . 61. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ? #BirZamanlarÇukurova yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de #atv’de! @timsandb @atvturkiye

⚜️ Bir Zamanlar Çukurova ⚜️ (@bzcdizi)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kenine yapılanlara ve çocuklarından ayrı kalmaya dayanamayan Züleyha, üzerine benzin dökerek şehir meydanında yakmaya kalktı ama Fekeli son anda onu kurtarmayı başardı. Ancak Demir’in zalimliği son bulmadı ve sonunda Züleyha sonunda Demir’e üç el ateş ederek onu vurdu. Hemen hastaneye kaldırılan Demir, olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Diğer yanda Yılmaz, Müjgan’ı tüm bu yaşananlardan sorumlu tutunca Müjgan derin bir üzüntü yaşadı. Ne kadar af dilese de Yılmaz ondan boşanma kararı aldı.

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi