Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Demir’in mahkemede söylediklerinin ardından yeniden hapishaneye dönen Züleyha, 62. yeni bölümde zehirlenerek hastaneye kaldırılıyor. Ancak burada da bir tehlikeyle daha karşı karşıya geliyor. İşte, tüm Bir Zamanlar Çukurova 62. yeni bölüm fragmanı ve merak edilenler…

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yılmaz’ın cezaevine para göndermesiyle, Züleyha rahat bir nefes alarak koğuşta ağa ilan edilir. Cezaevinde geçirdiği onca gün içinde yaşadığı üzüntü ve gözyaşlarının tek sebebi çocuklarıdır.. Kendi içinde ne yaşarsa yaşasın çevresindeki herkese yardım elini uzatır. Koğuştakiler Züleyha’nın kim olduğunu, nerden geldiğini bilmiyordur. Züleyha şüpheli bir gıda zehirlenmesi geçirir ve  hastaneye kaldırılır .Gözler ise hemen Demir’e çevrilir.

Züleyha’nın rahatsızlığını duyan Hünkar ve Yılmaz aniden hastanenin yolunu tutarlar. Yılmaz geldiğimde hala baygın olan Züleyha odaya Hünkar’ın girmesiyle gözlerini aralar ve Hünkar’dan zor bir konuda bir söz ister. Hünkar Züleyha’nın göz yaşlarına dayanamaz ve söz verir.

Çetin ve Fekeli ölümle burun buruna gelir. Silahlarını çıkarıp otomobillerini siper ederek kendileri için mücadele ederler. Sinirler iyice gerilir ve Yılmaz ile Fekeli karşı karşıya gelir ve silahlar çekilir. Fekeli, Yılmaz’ın silahını kendisine doğrultur.

Şehirde binlerce olay olurken sanki sonu hiç gelmeyecek gibidir. Savcı Jülide’yi hem Adana’dan hem Dr. Sabahattin’den uzaklaştırmak için elinden geleni yapar ve onun istediği gibi olur. Sebahattin rüşvet almakla yine Şermin’den şüphelenecektir. Şermin kendi dünyasının derdinde ve her zamanki gibi olaylardan habersizdir.

 BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 62. YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Senin çocukların yok!" #BirZamanlarÇukurova yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de #atv'de! @atvturkiye

Bir Zamanlar Çukurova ATV (@birzamanlarcukurovaatv)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Nefesler tutulmuş mahkemeden gelecek haber beklenirken, konakta da çocukları eğlendirmeye çalıştılar.Ancak her şeyin farkında olan  Adnan, annesini çok özlemişti. Hane halkı seferber olsa da küçük çocuk annesini bulmak için kendi başının çaresini arayacağını anlamıştı…

 

Yılmaz, Züleyha’nın mahkemesindeyken, oğlunu halası Behice ile birlikte çiftlikteki küçük konağa yollayan Müjgan, kendi yaptıklarından pişmanlık duyup, hayatına son vermeye aklına koymuştu. Müjgan, oğluna ve Yılmaz’a bir mektup bırakarak , hayatına son vermek isteyecekti.

Yılmaz, Züleyha’ yı kurtarmak için adeta mahkeme ile cezaevi arasında çırpınıp duruyordu. O mahkeme salonunda yine hepsinin hayatını alt üst edecek gelişmeler vardı. Müjgan da aldığı karar ile yine herkesi alt üst edecekti. Yılmaz, henüz bilmese de Müjgan ona ve oğluna bir mektup bırakarak yaşamına son vermeye kararlıdır. Ancak Yılmaz’ın alacağı tek mektup Müjgan’dan gelen olmayacaktır. Yılmaz’ın kalbini derinden yaralayan bir mektup daha vardır.

Editör: Haber Merkezi