Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Züleyha hapishanede zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Bölümün son sahnesinde ise Behice, elinde şırınga ile Züleyha’nın başında görüldü. Peki, Züleyha Behice’yi görünce neler olacak? Yılmaz gerçeği öğrenecek mi? Tüm merak edilenler ve Bir Zamanlar Çukurova 63. yeni bölüm fragmanı haberimizde…

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Demir'in yapacağı yeni iş anlaşmayı Fekeli durdurmak istemektedir ancak buna engel olamayacaktır. Kötü niyetlerin şehirde dolaşması Hünkar Hanım’ı da harekete geçirir. Tüm Adana ahalisini toplayan Hünkar, şehir kulübünde gerçekleşen toplantıyı engellemeye çalışır. Hünkar Hanım önde, Adana halkı arkada Çukurova’nın geleceği için yürürler.Bu arada Fekeli de duyduğu gururla Hünkar’ı izlemektedir.

Yaşanan onca olay arasında Gaffur ve Saniye Üzüm kızı okula kaydettirmeyi unutmuştur. Arkadaşlarına imrenerek bakan Üzüm, hem Hünkar Hanım’a hem de Gaffur ve Saniye’ye anlatır. Torunlarını çok özleyen Hünkar Hanım’da Üzüm ile alışveriş yapmaya çıkar, burada Üzüm’e bir sır verir ve saklamasını ister.

Demir’in annesine kızgınlığı geçmemiştir, konaktakiler de bir şey söyleyemeseler bile Demir’i haksız bulmaktadırlar. Fakat bu yaşananlar arasında herkesin heyecanla beklediği bir misafir vardır.

Behice, yeminini bozarak ve üzerinde hemşire kıyafetiyle Züleyha’nın odasına girer. Züleyha, kapıdaki görevlileri de uzaklaştıran Behice’yi görür.

Müjgan’ın Yılmaz’a yazdığı bir mektup ortaya çıkar. Mektupta Adnan’ın Yılmaz’ın oğlu olduğu yazmaktadır. Yılmaz sonunda iki tane oğlu olduğu gerçeğini öğrenmeye çok yakındır.

 BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 63. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Adnan, senin oğlun Yılmaz…” 63. Bölüm Fragmanı Yayında! ? . ⚜️ #BirZamanlarÇukurova ⚜️ yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de #atv’de! @timsandb @atvturkiye

⚜️ Bir Zamanlar Çukurova ⚜️ (@bzcdizi)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Züleyha, Yılmaz'ın cezaevine yolladığı yardımlar ve paralar ile koğuşta ağa kabul edilmiştir, çocuklarının özlemini içinde yaşarken, aynı zamanda da herkese yardım eli uzatmaktadır. Kimse ne olduğunu anlamadan fenalaşan Züleyha ağır zehirlenme vakası olarak hastaneye kaldırılır. Gözler ise hemen Demir'e çevrilmiştir. Züleyha'nın zehirlenmesinde tek şüphelenilen kişi o'dur. Fakat, tehlike Züleyha için hastanede de devam etmektedir.

Demir Hünkar'ın Züleyha ile haberleştiğini öğrenince yine esip gürlemiştir ve Üzüm, evde onun bağırmasından korkarak bahçede bir otomobile saklanmıştır. Otomobilin sahibi Demir’dir ve Demir, arabadaki küçük misafiri şehir dışına çıktığında fark etmiştir. Bu plansız yolculuk, Demir ve Üzüm'ün dost olmalarına ve bir sır paylaşmasına aracı olacaktır. Ama sırları, Hünkar ve Saniye arasında merak edilmektedir.

 TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

 

Editör: Haber Merkezi