1970'li yılların anlatıldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Seyircilerin büyük bir ilgiyle takip ettiği Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde yine heyecanlı anlara sahne olacak. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm canlı izlemek için ayrıntılar haberimizde...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 93. BÖLÜM CANLI İZLE

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 93. BÖLÜM ÖZETİ

Demir'in Fekeli'yi vurduğu haberi Çukurova'ya bomba gibi düşer. Çarşıdaki konuşmalara şahit olan Züleyha, Demir'i bulmak her yan koşturur ama ne onu ne de Fekeli'yi bulamaz.

Demir, gizlice fotoğrafını çektirip Züleyha'ya yolladığı için Ümit'e kızgındır. Ama Ümit, fotoğraflarının çekildiğinden haberinin olmadığını, kendisine yolladığını ve çok korktuğunu söyler.

Züleyha ise Demir', sevdiğinden ve aynı şekilde sevildiğinden emin olmaya çalışmaktadır. Onun, ilişkilerine ve aşklarına dair soruları Demir'in kafasını karıştırır.

Eve getirilen ve dinlenen Sevda, hala tuhaf tavırlar sergiler. Sabah erkenden evden çıkıp, iyiyim ben diye geri döner. Şermin hastanede gördüklerini anlatır ama ona yine kimse inanmaz.

Editör: Haber Merkezi