Perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam 101. bölümüyle ekranlarda olacak. Sosyal medyada final yapacağı iddia edilen dizinin sıkı takipçileri ise Bir Zamanlar Çukurova final tarihi beli oldu mu diye araştırıyor.

ATV'nin en çok izlenen yapımların biri olan Bir Zamanlar Çukurova için önemli bir iddia ortaya atıldı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA FİNAL Mİ YAPACAL?

Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Hilal Altınbilek, Nazan Kesal ve Furkan Palalı gibi ünlü oyuncuları buluşturan dizinin yeni sezonda da devam edeceği öğrenildi. Adana'da çekilen dizinin Bir Zamanlar Çukurova dizisi 102. bölümde final yapması planlanıyor.


BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Bir zamanlar Çukurova, bu akşam 101. bölümüyle ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Perşembe akşamları izleyicileri ATV ekranlarına bağlayan dizinin fragmanı yayınladı. İşte, sürpriz olayların izleyiciyi beklediği Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 101. Bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar…

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova dizisi başarılı oyuncu kadrosuyla ve dikkat çekici konusuyla 3 sezondur izleyiciler tarafından beğeniyle izleniyor. Her bölümü sürprizlerle dolu olan dizinin 101. Bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte heyecan daha da artmaya başladı. 

Editör: Haber Merkezi