ATV ekranlarında Perşembe günleri yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'da dizisi 96. bölümü seyircisi ile buluştu. 3 sezondur izleyicinin karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final yapacağı iddiaları gündemdeki sıcaklığını koruyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA FİNALİ NE ZAMAN?

Bir Zamanlar Çukurova yapımcısnın senaryo konusunda yaptığı açıklamalardan sonra ardından Bir Zamanlar Çukurova final yapacağı belli olmuştu. Ancak bu açıklamadan aylar sonra final tarihi de belli oldu.

ATV'den Bir Zamanlar Çukurova final kararına açıklaması sonrası "En son bitirmek isteyeceğimiz projeydi, 3 sezondur rekorlar kıran bir yapım. Ancak yapım ekibiyle bizde 1 sezon olarak planlamıştık, 3 sezon bize diziyi yazan ekibe, yapımcıya ve senariste teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.

ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova final kararı aldı. Yayınlandığı perşembe akşamları tüm zamanların en çok izlenen dizisi konumunda olan Bir Zamanlar Çukurova final kararı hayranlarını üzdü.

Tüm heyecanıyla devam eden dizinin, 100. bölümde final yapması bekleniyor.

Bu hafta 94. bölümü yayınlanacak olan dizinin 100. bölümüne 5 hafta kaldı. 5 hafta sonra yaz sezonu başlıyor. Bu nedenle Bir Zamanlar Çukurova final bölümünün haziran ayının ilk veya ikinci haftasında yapılması bekleniyor.

 ÇUKUROVA

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA BİTİYOR MU?

Mucize Doktor'un ilk sezonunda yaptığı yükseliş, reytinglerde Bir Zamanlar Çukurova'yı ikinciliğe itmişti. Ancak Bir Zamanlar Çukurova'nın bu sezon zirvedeki tahtını sallayacak bir dizi çoktan yayına girdi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, perşembe günü oldukça yüksek reyting oranları yakaladı.

Editör: Haber Merkezi