Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bir Zamanlar Çukurova 2. Sezon 2.fragmanı yayında İZLE... ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona bomba gibi dönmeyi planlıyor. İddialı kadrosuyla geçen sezon adından bol bol söz ettiren dizinin yeni sezonda neler olacağı merak konusu.Geçen sezon ters köşe yaparak sezon finali yapan dizi, yeni sezonda neler olacağı merak ediliyor. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Bir Zamanlar Çukurova dizinde yeni sezon fragmanı yayınlandı. Yeni sezonda neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova dizisi hakkında merak edilenler haberimizde mevcuttur...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bir Zamanlar Çukurova 2.Sezon yeni bölümü ile 19 Eylül Perşembe atv'de izleyicilerin karşısına çıkacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova için yayınlanan fragmanlarla heyecan daha da artıyor. Yayın hayatına geçtiğimiz sezon başlamasına rağmen yoğun bir ilgi gören dizinin ikinci sezonunda neler yaşanacak merak ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova sezon finalinde; Demir, eve gelir gelmez Züleyha'yı sorguya çekiyor. Demir o kadar sinirli ki Adnan'ın oğlu olmadığını en başından beri bildiğini itiraf ediyor. Züleyha, Yılmaz'dan ümidini tamamen kesiyor. Yılmaz, düğün arefesinde Gaffur'un duvara sakladığı sahte kimlikleri buluyor. İçinden Züleyha'yı atmakta zorlanan Yılmaz şaşkınlık içinde kendi düğününe hazırlanıyor. Bu sırada Züleyha ile Demir arasında tartışma şiddetleniyor. Demir silahını çekiyor. Züleyha'nın ölümden korkusu yok, hatta Yılmaz olmadan yaşamak da istemiyor. Ve silah sesi tüm konağa yayılıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 2. SEZON 2. FRAGMAN İZLE

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Züleyha ile Yılmaz sokakta karşılaşıyor. Ancak titreyerek büyük bir heyecanla sadece el sıkışabiliyorlar. Yılmaz hala Züleyha'nın mektubunu okumadı. Hatta evde yapıulan temizlik sırasında mektup boya kutusuna düşüp harap oldu. Tabi Züleyha'nın bu durumdan haberi yok. Züleyha, bir anda fenalaşıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Hünkar, Züleyha'yı hastaneye götürüyor. Müjgan, Züleyha'nın ciddi bir sorunu olmasından tedirgin oluyor. Ve Züleyha'nın hamile olduğu ortaya çıkıyor. Yılmaz da o sırada düğün davetiyesi getirmek için hastaneye geliyor. Züleyha'nın sonuçlarını Müjgan alıyor ve Sabahattin ile beraber açıklıyorlar. O sırada kapıya kadar gelen Yılmaz da bu sonucu duyuyor. Demir bu haberle adeta kendini kaybediyor. Züleyha'nın Yılmaz ile birlikte olduğunu zanneden Demir, kendini öldürmeyi bile düşünüyor ama yapamıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 2 SEZON FRAGMANI İZLE

 

Editör: Haber Merkezi