ATV ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezon (2.) fragmanı yayınlandı. Büyük olaylara gebe olarak biten sezon finalinin üzerinden geçen ara ile dizinin hayranları, son günlerde ‘Bir Zamanlar Çukurova 2. yeni sezon fragmanı izle’ ve ‘Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon yayın tarihi ne zaman?’ araştırmasını yapıyordu. Haberimizde ‘Bir Zamanlar Çukurova 2. yeni sezon fragmanı ve dizi ile ilgili merak edilen diğer ayrıntıları bulabilirsiniz…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur ve Kerem Alışık’ın bulunduğu dizi Bir Zamanlar Çukurova 2. Yeni sezon için geri sayım başladı. Dizinin hayranları heyecanlı bir şekilde Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ne zaman başlayacak? araştırmasını yapıyor. Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikâyesini konu alan dizi sezon finalinde milyonları ekranlara kilitlemişti. Demir bebeğinin olabileceğinin tıbbi olarak mümkün olduğunu öğrendikten sonra Züleyha’nın taşıdığı bebeğin babasının kendisi olduğundan emin olmuş ve gözyaşlarına boğulmuştu. Ancak aynı anlarda Züleyha uğradığı ağır ithamlara katlanamamış ve bebeği aldırmak için yola çıkmıştı. Dizinin hayranları da bu gelişmeler üzerine Bir Zamanlar Çukurova yeni(2.) sezonu heyecanla beklemeye başlamıştı. Beklenen haber ATV’den geldi ve Bir Zamanlar Çukurova yeni (2.) sezon fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova yeni (2.) sezon yayın tairihi ise 19 Eylül Perşembe olarak duyuruldu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ SEZON FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ RESME TIKLAYIN

 

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Sonunda Yılmaz ve Müjgân’ın düğün günü geldi ve Müjgân beyazlar içinde çok güzel bir gelin oldu. Düğünden önce Demir ve Yılmaz yine karşı karşıya geldi ve ikisinin de eli silahına gitti. Fekeli Demir'in de silahını bırakması için Hünkar Hanım'la konuşmaya gitti. Burada Hünkar Hanım'ı da Yılmaz ve Müjgan'ın düşününe davet etti. Züleyha'nın hamile olması, tüm sırların ortaya çıkmasına neden oldu. Demir bu habere delirdi. Sonunda baştan beri her şeyden haberi olduğu söyledi ve Züleyha'yı namussuzlukla suçladı. Saniye'nin Gaffur'a olan öfkesi dinmedi ve Gaffur'u evden attı. Konağın bahçesindeki duvar yıkılınca Gaffur'un oraya sakladıkları ortaya çıktı. Ortaya çıkanlar arasında Yılmaz ve Züleyha için hazırlanan sahte kimlikler ve Züleyha'nın Yılmaz'a yazdığı mektuplar vardı. Yılmaz bu mektupları okudu fakat düğün yine de gerçekleşti. Hünkâr Hanım düğüne gitti ve Fekeli ile yan yana oturdu. Yılmaz ne kadar şaşkınsa Müjgân da o kadar mutludur. Düğüne İstanbul'dan misafirler de katıldı. Züleyha artık kaderine boyun eğmiş, hayatını o konakta geçireceğini düşünürken, Yılmaz ise,  Züleyha'yı düşünmeyi bırakmak istemektedir.

 

Editör: Haber Merkezi