Kadrosunda, Pelin Karahan, Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu ve Tayanç Ayaydın gibi usta oyuncu barındıran Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi 8. yeni bölümüyle seyircisi ile buluşuyor. Kıbrıs Türkleri'nin yaşadığı zorlukları anlatan dizinin bu bölümünde Ankaralı ise Sandy’nin Britanya’daki ölümle tehdit edilen kardeşlerini kurtarmak için verdiği sözü yerine getirmek için, imkansız bir operasyonla kurtarmak zorundadır.

BİR ZAMANLAR KIBRIS 8. BÖLÜM CANLI İZLE

bir zamanlarkıbrıs

BİR ZAMANLAR KIBRIS 8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Kıbrıs’ta Cengiz Topel ve Erenköy mücahitleri ile tanışma zamanı. Kıbrıs’ın Çanakkale destanı olarak bilinen Erenköy direnişine giden yol açılıyor. Buzhane baskını zaferinden sonra Lefkoşa’daki halk Rauf Denktaş, Ankaralı, Kemal Dereli ve Mücahitler sayesinde rahat bir soluk almıştır. Şimdi sırada Rauf Denktaş’ın, Ankara’ya yolculuğu vardır.

Kemal ise İnci ve Müge’nin izine ulaşmıştır ne pahasına olursa olsun Rum tarafına geçip onları oradan çıkartacaktır. Bu ölüm görevinde en büyük yardımcısı Bereli olacaktır. Aile sonunda bir araya gelmeyi başaracaktır. Fakat Rum tarafından çıkıp imkansızı başarabilecekler midir?

Ankaralı ise Sandy’nin Britanya’daki ölümle tehdit edilen kardeşlerini kurtarmak için verdiği sözü yerine getirmek için, imkansız bir operasyonla kurtarmak zorundadır. Ankaralı, Sandy’nin kardeşlerini kurtarabilecek midir?

bir zamanlarkıbrıs

BİR ZAMANLAR KIBRIS 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rauf, Kemal, Ankaralı ve Mücahitlerin gayretleri ile Makarios ve Sampson’un planlarını boşa çıkartır. Rauf Denktaş, Dr. Fazıl Küçük ile birlikte Kıbrıs Türklerinin ileri gelenlerini bir masada toplar. İki lider yeni bir devlet yapılanmasının temellerini atmaktadır.

KGB, Bereli meselesinin çözümsüzlüğe girmesi ile Şef ve Efsane’ye suikast düzenler. Ankara’da işler yolunda gitmezken Lefkoşa’nın Rum tarafında kaçak hayatı süren İnci, özgürlüğe çok yakındır.
Denktaş’ın mücahitler ve Ankaralı ile birlikte yeni bir planı vardır. Kemal bu plana abluka altındaki Lefkoşa’da imkansızlıklarla yaptığı havan topları ile destek verir. Makarios hükümetinin gasp ettiği Buzhane’ye düzenlenen baskında zulüm altındaki halk bir olur ve büyük bir zafere doğru yolculuk başlar.

BİR ZAMANLAR KIBRIS DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Ahmet Kural - "Sakız Tüccarı Kemal Dereli"
Pelin Karahan - "Tüccarın eşi İnci"
Serkan Çayoğlu - "Ankaralı"
Gülper Özdemir - "Ankaralının Nişanlısı"
Tayanç Ayaydın - "Rum komutan Samson"
Devrim Saltoğlu -  "Kıbrıs Türk Lideri Rauf Denktaş"

Dizinin kadrosunda ayrıca şu isimler yer alıyor;

Hasan Küçükçetin
Miray Akay
Deniz Baytaş
Ahmet Sömers
Hakan Güner
Nebil Sayın
Emre Törün
Bade Arazlı 

Editör: Haber Merkezi