Birçok ünlü ismin rol aldığı Biz Böyleyiz filmi, beyaz perdenin ardından bu akşam atv ekranlarında televizyon izleyicisinin karşısına  çıkıyor. Filmde, yıllardır görüşmeyen bir grup çocukluk arkadaşının yeniden yollarının kesişmesi anlatılırken, izleyenler, Biz Böyleyiz filmi ne zaman, nerede çekildiğini öğrenmek istiyor.

Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinçci, Meriç Aral ve Hümeyra hepsi Biz Böyleyiz filminin kadrosunda yer alıyor....

BİZ BÖYLEYİZ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Çocukluk ve gençlik dönemlerini birlikte geçiren bir grup arkadaş, yetişkinliğe geçmeleriyle birlikte farklı yönlere savrulur. Nezihe'nin ellerinde büyüyen arkadaşlar, hayatta en değer verdikleri kişi olan Nezihe'nin rahatsızlandığını öğrendiklerinde büyük bir üzüntüye kapılırlar. Bu süreçte Nezihe'nin yanında olmak isteyen ekip, İstanbul'dan Nezihe'nin İzmir'deki evine gider. Birbirlerinden tamamen farklı karakterlere sahip olan arkadaşlar, bu vesileyle birkaç günlüğüne bir arada kalmak zorunda kalır. Bu süreç, sürpriz gelişmelerin ve geçmişe yönelik hesaplaşmaların yaşanmasına neden olur.

BİZ BÖYLEYİZ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

İzleyenlere keyifli anlar yaşatan Biz Böyleyiz filmi oyuncuları arasında şu isimler yer alıyor:

Berrak Tüzünataç - Emre
Engin Öztürk - Gökçe
Şebnem Bozoklu - Dolunay
Özge Özpirinçci - Efsun
Meriç Aral - Beril
Boran Kuzum - Emrah
Hümeyra - Nezihe

BİZ BÖYLEYİZ FİLMİ NE ZAMAN VE NEREDE ÇEKİLDİ?

2020 yapımı olan Biz Böyleyiz filminin çekimleri İzmir'in Urla ilçesinde gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi