Başrollerinde Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın yer aldığı Bizim Kız filmi bugün 360 TV'de sinema severlerle buluşuyor. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın kaleme alıdığı Bizim Kız filminin oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Bizim Kız filmi ne zaman çekildiği de merak edilenler arasında.

BİZİM KIZ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Bizim Kız, yapım ve yönetmenliğini Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın senaryosunu yazdığı 1977 yapımı Türk filmidir. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'dır.

Bizim Kız, sevdiği adama kendisi zengin olarak tanıtan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Hacer, Ömer, Tayfur, Haydar ve Cevriye’nin hayatı, cami avlusunda bir bebek bulmaları ile bambaşka bir hal alır. Bebeğe sahip çıkmaya karar veren ekip, adını Zeynep koydukları bebeği kendi çocukları gibi büyütürler. Zeynep, büyüyüp genç kız olduğunda okul mezuniyetinde tanıştığı iş insanı Adil Bey’in oğlu Murat’a gönlünü kaptırır. Murat’a kendisini zengin biri olarak tanıtan Zeynep, Murat’tan hayallerinin teklifini alır. Yalan söylediği için evlenemeyeceği düşünen Zeynep, Murat’tan ayrılmayı düşünmeye başlar. Tam da bu sırada bir köşkte çalışan Hacer, Zeynep’e köşkün sahibinin evde olmadığı bir gün Murat ve ailesini çağırabileceğini söyler. Tüm ekip kendilerini Murat ve ailesini zengin olarak göstermek için evde toplanır. Her şey planlandığı gibi gittiği sırada evin sahiplerinin eve gelmesi işlerin iyice karışmasına neden olacaktır.

BİZİM KIZ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

1977 yapımı olan Bizim Kız filminin oyuncuları şöyle:

Tarık Akan
Necdet Yakın
Bilge Zobu
Gülşen Bubikoğlu
Hulusi Kentmen
Nubar Terziyan
Turgut Özatay
Kayhan Yıldızoğlu
İhsan Gedik
Kadir Savun
Hüseyin Baradan
Süheyl Eğriboz
Kadir Kök
Mürüvvet Sim
Ayfer Feray
Cevat Kurtuluş
Zeki Alpan
Şemsi İnkaya
Öztürk Serengil
Sami Hazinses
Saadet Gürses
Mine Soley
Toto Karaca

Editör: Haber Merkezi