Avrupa'daki ilk sınavında iyi oynamasına rağmen sahadan mağlup ayrılan Beşiktaş, Lig'in 5. haftasında Antalyaspor'a konuk oluyor. Sergen Yalçın yönetimindeki Kartal, Ersun Yanal yönetimindeki Antalyaspor'dan 3 puan alma hedefiyle Antalya'ya uçtu. Ali Şansalan yöneteceği maçın ayrıntıları taraftarlar tarafından araştırılyor. Bu kapsamda Antalyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? sorularına yanıt aranıyor.

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Antalyaspor'u yenerek liderliğini sürdürmek. Vida, N'Koudou, Welinton gibi oyuncuların sakatlıkları ise can sıkıyor.. Alex Teixeira ve Umut Meraş'ın durumu ise maç günü belli olacak. 

ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Spor severlerin sabırsızlıkla beklediği Antalyaspor - Beşiktaş maçı 18 Eylül Cumartesi günü saat 19:00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

Antalya Stadyumu'nda oynanacak Antalyaspor - Beşiktaş maçını Ali Şasalan yönetecek.

ANTALYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ NE KADAR?

Antalya Stadyumu'nda 19.00'da başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu. Fraport TAV Antalyaspor, Beşiktaş maçının biletleri, kale arkası 15, doğu üst 40, doğu alt 50, batı üst 50, batı alt 75, VIP 100 liradan satışa çıktı. Kırmızı beyazlı yönetim Antalyaspor Passolig kartı harici bilet satışı yapılmayacağını duyurdu. 

Editör: Haber Merkezi