2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor, Süper Kupa'da karşılaşacak. Turkcell Süper Kupa maçı Katar'daki Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda oynanacak. Spor severler maçın detaylarını sorguluyor. Bu bağlamda, BJK Süper Kupa final maçı ne zaman? İşte merak edilen detaylar...

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Fraport TAV Antalyaspor, siyah beyazlı ekibin ligde de şampiyonluğa ulaşmasıyla TFF Süper Kupa finalini oynamaya hak kazanmıştı.

SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN?

5 Ocak 2022 Çarşamba günü Katar'ın başkenti Doha'da bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak müsabakada Meler'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ile Candaş Elbil üstlenecek.

5 OYUNCU KADRODAN ÇIKARILDI

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada 5 futbolcunun Süper Kupa kadrosundan çıkartıldığı duyuruldu.

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Futbol A Takımımızın Turkcell Süper Kupa finalinde Fraport TAV Antalyaspor ile 5 Ocak Çarşamba günü Katar’ın Doha kentinde bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda oynayacağı maç öncesi yapılan değerlendirmelerde, üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları gösteren futbolcularımız; Necip Uysal, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Salih Uçan ve Serdar Saatçı, kamp kadrosundan çıkarılmıştır."

Editör: Haber Merkezi