MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, demokrasinin ardına saklanarak, özgürlük ve insan hakları sığınağına yuvalanarak Türkiye’ye meydan okuyan HDP isimli husumet ve hıyanet oluşumunun kapısına açılmamak üzere kapısına kilit vurulması için adalet ve hukukun mutlak surette devreye girmesini istemesi, Türk milleti tarafından büyük bir destek gördü. Bir terör ve bölücülük yatağı olan HDP bu açıklamadan rahatsız oldu ve alçak paylaşımlarda bulundu.


(MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın)

“SON KİŞİ BİLE OLAMAZ”

MHP’nin resmî sosyal medya hesabından, HDP tarafından yapılan alçak ve kışkırtıcı açıklamaya, “Yıllardır düşlediğiniz bölünme hayallerinizi suya düşüren… Onca masum, sivil vatandaşımızı şehit ederek elinde bebek kanı bulunan canilerin korkulu rüyası olan; Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’ye yanıt verecek son kişi bile olamazsınız!” cevabı verildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, taşeron konumdaki HDP ve terör örgütüyle ilişkileri hakkında, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Terör örgütü HDP/PKK, kâmilen itlafı gereken bir siyasi haşere sürüsüdür. Ağızları kapatılması gereken kravatlı, mazbatalı güruhtur" dedi. HDP/PKK'nın 'halk düşmanı, tabiat ve insanlık düşmanı' olduğunu belirtten MHP'li Yalçın açıklamasında şunları kaydetti: "Terör uzantıları yine hadlerini aşmış... Bize ağzımızı kapatmamızı söyleyen HDP, kanlı bir terör örgütünün her açıdan tescilli siyasi ayağı, terör örgütü icra kurulunun üyesidir. Partinin karar mekanizması Kandil ve İmralı’dır.

ÇEKİN PİS ELLERİNİZİ

Bu partinin suç şebekesi olduğunun somut ve sabit delilleri çoktur. İnsan taciri HDP; masum çocukları, gelecek hayalleri kuran delikanlıları kaçırıp esir etmekte; dağda ve kırsalda gençliklerini satarak canlarını almaktadır. HDP denen bu utanmaz arlanmazlara ve destekçilerine denecek söz şudur: Çekin pis elinizi masum halkın üzerinden. Düşün milletin yakasından! Siz halkın refahının, huzurunun önündeki en büyük engelsiniz. Halkın problemlerini, beklentilerini ve hayallerini sömürmeyi bırakın artık. Milletimizin tek istediği, eli kanlı katiller sürüsü PKK’nın ve onun emirlerini yerine getiren HDP’nin istismarından kurtarılmasıdır. HDP’nin ayakta tutmaya çalıştığı terör şebekesinin kapanışını ve tükenişini sabırla bekleyeceğiz. HDP/PKK halk düşmanıdır, tabiat ve insanlık düşmanıdır. Terör örgütü HDP/ PKK, kâmilen itlafı gereken bir siyasi haşere sürüsüdür. Ağızları kapatılması gereken kravatlı mazbatalı güruhtur. Tükeniş aczinin sevkiyle gözü dönen ve kudurmuş bu iğrenç HDP artık yolun sonuna gelmiştir. 21. yüzyılda, kuzu postuna bürünmüş iki ayaklı sırtlanlara ve demokrasi havarisi kılığına girip insanlık dışı suç işleyen katil sürülerine yer yoktur."


(MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Sadir Durmaz)

SADECE KAPATMAK YETMEZ, HESAP DA VERECEKLER

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, "Katiller sürüsü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin demokrasi, insan hakları ve özgürlük gibi evrensel kavramların arkasına saklanarak, Gazi Meclisimizi işgal ve istismar etmesine daha fazla müsamaha edilmemelidir" dedi. Durmaz, "HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır" diyen Liderimize cevap verme hadsizliğinde bulunan PKK'nın Meclisteki uzantısı HDP, işlediğiniz insanlık suçu karşısında sadece kapanmakla kalmayacaksınız, aynı zamanda Türk yargısı önünde hesap vereceksiniz" diye ifade etti.


(MHP Genel Başkan Yardımcısı,  İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter)

ÖYLE BİR ALÇAK HENÜZ DOĞMAMIŞTIR

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de; "HDP, Türkiye’nin bağrına demokrasi kisvesiyle saplanmış zehirli hançerdir! HDP, Türkiye’deki ihanet ve melanet lobisidir. HDP, gündüz külahlı, gece silahlı bölücü şebekedir. Liderimizin ağzını kapatacak bir alçak henüz doğmamıştır. Ancak HDP’yi şerefli Türk yargısı kapatmalıdır. Bu twit Kandil’deki bir mağara deliğinden paylaşılmıştır... Şaşırdık mı, elbette hayır...! HDP kapatılsın..." çağrısı yaptı. PKK ve HDP'li yöneticilerinin bir arada olduğu fotoğrafı da paylaşan Yönter şu ifadeleri kullandı: "Askerimizi şehit ediyorlar, polisimizi şehit ediyorlar, bebekleri, annelerini, babalarını şehit ediyorlar! Vatanı bölmek istiyorlar, cinayet üstüne cinayet işliyorlar, sonra dönüp milletvekili maaşını ve hazine yardımını ceplerine indiriyorlar! Hak mı bu? Reva mı bu? Adalet mi bu?


(MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya)

KARAKAYA: BUNLAR SON ÇIRPINIŞLARININ TEZAHÜRÜDÜR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Mevlüt Karakaya, iki şehidimizin, sekiz yaralımızın olduğu bir günde CHP Genel Başkanı terörist Demirtaş için özgürlük talep etmiştir. Dağdaki teröristin bitirildiği bu süreçte siyaset üzerinden yeniden canlandırılma oyun ve tuzağı devreye sokulmaya çalışılmaktadır. Genel Başkanımız da dikkatleri buna çekmiş ve bir açıklama yapmıştır. Sayın Genel Başkanımız terörist Demirtaş davasının bir an önce sonuçlandırılmasını ve bu ülkenin bölünmesi için açık ve aleni bir biçimde uğraşan, PKK uzantısı HDP’nin kapatılması gerektiği yönünde haklı bir açıklamada bulunmuştur. HDP ve ömrünü bu ülkeye ve Türk milletine ihanet için vakfetmiş, Kızıldere’de kendi dava arkadaşlarını bile satacak kadar alçalmış Marksist Ertuğrul Kürkçü de sözüm ona Genel Başkanımıza cevap vermeye kalkmış. Verdikleri cevabın, söyledikleri sözün Türk milleti nezdinde zerre kıymeti harbiyesi yoktur. Bunların miyadı çoktan dolmuş, içinde oldukları çukurun üstünü kapatmanın vakti gelmiştir. Bütün bunlar son çırpınışlarının tezahürüdür" diye ifade etti.

 

Editör: Haber Merkezi