Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Türkiye’de muhalefetin başını kim çekiyor? CHP…

CHP’nin baş kadrosunda kim var? Grup Başkanvekili Engin Altay…

Ne demişti?

“Bu hükümet dünyanın en iyi işini de yapsa alkışlamayız.”

Bu muhalefet anlayışından hangi kaliteyi, hangi ahlaklı davranışı bekleyebiliriz ki?

Onlar da zaten ne bir kalite, ne bir ahlak yansıtmadan tüm kaos ve kriz arayışlarına aynen devam ediyor.

Darbe girişimi olur sırf hükümete vurmak için “Kontrollü darbe girişimi, 15 Temmuz tiyatrodur” diyerek kaos, kriz arayışına girerler.

Deprem olur, her türlü yalan, iftira yüklü propagandalarla kaos, kriz arayışına girerler.

Terör örgütü PKK ormanları yakar, bir kelime bile PKK’yı kınamadan hükümete, devletin kurumlarına saldırarak kaos, kriz arayışına girerler.

Sel olur kaos, kriz arayışına girerler.

Kovid-19 salgını tüm dünyayı kasıp kavururken, bu salgın yüzünden milyonlarca insan ölürken, milyonlarca insan hastalığın pençesinde cebelleşirken bunlar terör örgütlerinin yuvası olmuş TTB gibi yapıları kullanarak, siyasi açıklamalarla sürekli kaos, kriz arayışına girdiler.

Bunlar ana başlıktaki kaos, kriz arayışlarıdır. Yoksa içini dolduracağımız birçok örneğimiz daha vardır.

Bir gün olsun Türk milletinin yaşadığı sıkıntılara karşı siyasi istismar yapmadan yaklaşamadılar.

CHP ve kuyruklarının iç sesini Solcu gazeteci Can Ataklı “Tayyip Erdoğan’ın gitmesi için çok büyük bir halk öfkesinin olması lazım. Büyük bir doğal afet, büyük bir deprem, büyük bir başka bir doğal felaket! Çok büyük sel, çok büyük yangınlar... Hani yani Avustralya’yı yakan yangın vardı ya ülkenin her tarafı neredeyse… O kadar büyük yangınlar, deprem, çok büyük can kaybına yol açacak bir sel felaketi gibi… Ama esas en korkutucu olan Türkiye’nin bir askeri başarısızlık elde etmesi.” şeklindeki sözlerle çok net açık etmişti.

CHP’yi siyasette, yazarlıkta temsil eden Engin Altay ile Can Ataklı gibilerin bu söylemlerini birleştirin bakalım, karşınıza nasıl bir sonuç çıkıyor?

Bu iğrenç söylemlerin sahibi olanlar elbette her konuda Türk milletinin başına bir felaket gelmesi için dua ediyordur.

Kaos, kriz arayışlarını dolar yükselirken de sergileyen muhalefetten bu ülke adına ne beklenebilir ki? “Dolar yükselsin, hükümet düşsün” diye adeta kaos, kriz duasına çıkmışlardı.

Dolar yükselirken zil takıp oynayan muhalefetin, dolar geri düşünce adeta cenaze evine dönmesi bile bunların nasıl bir kötü zihniyet sahibi olduğunu göstermektedir. PKK ile dahi düşüp kalkan bu muhalefetten ne bekliyorsunuz ki?

Allah bu zihniyetten Türk milletini korusun.

Editör: Haber Merkezi