Geçtiğimiz günlerde CHP’li belediyelerin sponsorluğunda “Başbuğ Alparslan Türkeş, Ülkücülük, Türk milliyetçiliği” değerlerini HDP’nin ittifak ortaklarına, terörist Demirtaş sevdalılarına, Karabağ’da Ermeni safında yer alanlara, ABD’den özgürlük ve demokrasi dilenenlere, Avrupa ve NATO’nun Türkiye’ye müdahale etmesini isteyenlere, Anayasa’nın ilk dört maddesinin değişmesini dillendirenlere, PYD ve YPG’yi terör örgütü olarak görmeyenlere ve bu terör örgütleriyle mücadele için oylanan tezkereye HDP ile birlikte “Hayır” oyu verenlere, “Atatürk, Dersim’de katliam yaptı” diyenlere, Tunceli’de askerimizin dağa yazdığı “Ne mutlu Türk’üm diyene” sözü için “O yazılmasa da Atatürk’ün başka sözü yazılsa daha iyi olurdu” diyenlere, her fırsatta DHKP-C militanlarına sahip çıkan ve cenaze törenlerine katılanlara, ihraç edilmiş FETÖ’cüleri tekrar devlet kurumlarındaki işlerine döndüreceklerine dair söz verenlere, Ankara Barosunun “Sesi çağlar öncesinden gelen ses” ifadeleriyle Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’de yer alan ayetlere hakaret etmesine destek verenlere ve bunun gibi daha birçok Türk-İslam, vatan, millet, bayrak, Atatürk düşmanlığı yapan CHP gibi bir partiye peşkeş çekmeye çalışanlara karşı MHP ve Ülkü Ocaklarının kurumsal bir tepkisi oldu.

          Zaten MHP ve Ülkü Ocaklarının bu tepkisine karşı Halk TV başta olmak üzere kudurmuş gibi yayın yapan Sol medyanın hâli, MHP ve Ülkü Ocaklarının taşı doğru yere attığını ve SOL’ucanların oyununu bozduğunu göstermektedir. Yoksa komünist-devrimci artıklarının Başbuğ Türkeş’in doğum ve ölüm yıl dönümü diye bir derdi mi olur?

          Bu günlerde Halk TV’nin olayları köpürtmesi için en çok yayına aldığı kişi de cahilliği, edepsizliği, ahlaksızlığı, ikiyüzlülüğü, vefasızlığı, nankörlüğü, küstahlığı, terbiyesizliği dillere destan Ahmet Kutalmış isimli şahıstır.

          Hz. Ali’nin “Terbiyesizlikle kendisini düşüreni, soydan gelme asalet yükseltemez“ şeklinde güzel bir sözü vardır. Başbuğ Türkeş’in evladı ama ağzındaki hakaretler, küfürler, beynindeki cahillik, bilgisizlik o asalete vurulmaya çalışan en büyük leke olmaktadır.

          Ahmet Kutalmış, CHP’nin figüranlarını kullanmak için paravan olarak yönlendirdiği ve beslediği Alparslan Türkeş Vakfı’nın düzenlediği ve olaylar çıkan programında bile yok ama herkesten daha çok küfür ve hakaretlerle kolpaçinoluk yapıyor.

          Ahmet Kutalmış’ın Halk TV’deki cahillik ve terbiyesizlik kokan açıklamalarını izleyince, çeşitli haber sayfalarına verdiği demeçleri okuyunca tiksintiden başka bir şey hissetmedim.

          Yapar yapmasına ama bir insan tüm kötü hasletlerin hepsini birden pazar tezgâhında bu derece pazarlayamaz. Ama bahsettiğimiz kişi Ahmet Kutalmış olursa yapabiliyormuş…

          Konuştuklarına baktım ve verdiği demeçleri tekrar tekrar okudum. İkiyüzlülük ve cahillik ancak bu kadar harmanlanabilirdi.

          AKP’nin politikalarını en çok eleştirdiğimiz ve Habur, Oslo, Çözüm Süreci gibi olayların yaşandığı bir zaman AKP’den milletvekili olmayı tercih etmiş Ahmet Kutalmış, bugün bize AK Parti ile kurduğumuz Cumhur İttifakı üzerinden olmayan aklından akıl sunumları yapıyor.

          Allah aşkına kurduğu şu cümlelere bakar mısınız: Ama sonunda ne oldu yaptıkları haksızlık neticesinde yıllarca sövdüğü, sövdüğü, sövdüğü AKP’ye aslında kendileri topluca geçmiş oldu. Yani şimdi onlar MHP’li değil ki topluca AKP’li. Ülkücülük MHP’de olur diyorlar o zaman ülkücü bir Cumhurbaşkanı adayın niye yok. Düne kadar sövdüğün, hakaret ettiğin hatta vatana ihanetle suçladığın adamı Cumhurbaşkanı adayı gösteriyorsun.

          Bu cümleleri kuran kişi 2011 yılında AKP’den milletvekili olmuş ve AKP’nin o dönem yaptığı tüm yanlışları onaylayarak Türkeş soyadından dolayı koltuk kapmış kişidir. AKP’li yetkililere gidin sorun bakalım, bu şahıs Türkeş soyadını taşımamış olsaydı yüzüne dahi bakarlar mıydı? Milletvekili iken vatandaşın bir derdiyle ilgilenmemiş, vatandaşın derdiyle ilgili bir tane önerge sunmamış ve kürsüden bir kez olsun konuşmamış bir adam sadece Türkeş soyadının nimetinden nemalanmıştır. Ahmet Kutalmış’ın milletvekilliği döneminde hafızada kalan tek işi mankenlerle havuz sefası ve eğlence ortamlarındaki Ülkücü ahlaka yakışmayan davranışlarıydı.

          Cumhur İttifakı’nın 15 Temmuz akşamı kurulduğunu idrak edemeyen cahillik bu olsa gerek… “Dün eleştirdiğiniz AKP ile bugün niye ittifak kurdunuz?” diyor.

          Belki de Fethullah Gülen’i eleştirdi diye MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye “Açıklama büyük talihsizliktir. Türkeş’in ruhunu bizar etmiştir. Bu yanlıştan derhal vazgeçip doğru yolu takip etmeleri gerekir” çağrısında bulunan ve “Hocaefendi Hazretleri Türk din ve fikir adamlarından yaşayan mühim bir şahsiyettir. Bu zat-ı muhtereme destek olmalılar. Bir problemleri varsa diyalog kurma imkânı vardır. Bizzat kendilerine gidip bu şikâyetlerini iletsinler, yardım alsınlar. Kendisi bu konuda hoşgörü ve diyaloğu zikreden, teşvik edip, hayata geçiren biridir.” Şeklinde Fethullah Gülen’i överek akıl vermeye kalkan annesi Seval Türkeş’ten etkilendiği için 15 Temmuz’u anlamak istemiyor.

          Yine bir açıklamasında kurduğu şu cümlelerdeki zekâ düzeyine bakar mısınız? : “MHP’nin bugüne kadar bir PKK ve HDP toplantısını, onlara çok düşman olduklarını söyledikleri halde basmayıp, ‘terörist’ dedikleri insanlar var, onları dövdürmeyip ülkücülere saldırmaları ülkücü olmadıklarını kanıtlıyor.“

Bunu kim diyor biliyor musunuz?

          HDP’nin ittifak ortağı olan, tüm mesaisini terörist Demirtaş’ın serbest bırakılması için harcayan, Kandil’deki tüm teröristbaşlarının teker teker açıklama yaparak desteklediği, “Ben Dersimli Kemal’im” diyen siyaset zavallısı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve PKK’nın kurucusu olan teröristbaşı Sakine Cansız’a ağıtlar yakan, MLKP kurucusuna komutanım diye selam yollayan, terörist Demirtaş’ın kadeh arkadaşı Canan Kaftancıoğlu’nu evinde ağırlayan Ahmet Kutalmış söylüyor bunları…

          Ahmet Kutalmış, senin milletvekilliği yaptığın dönemin çözüm süreci yapan AKP’si yok artık. Son 6 yılda senin oy verdiğin, destek verdiğin CHP’nin yoldaşları olan PKK’lı teröristlere kan kusturan, 18 bin 600 yoldaşınızı leş olarak toprağa gömen AK Parti, MHP ve Cumhur İttifakı var artık… İstersen mezarlarına iki kürek toprak at yüreğin soğusun… 4600 YPG’li leş, partin CHP’nin karşı çıktığı Afrin operasyonunda alındı hatırladın mı?

          Cahilliği, ikiyüzlülüğü ve terbiyesizliği harmanlayan Ahmet Kutalmış bir de MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin teröristbaşı Öcalan’ın mektubunu övdüğünü söylüyor. Oysa MHP Lideri Devlet Bahçeli o konuyla ilgili açıklamasında, PKK’nın Ahmet Kutalmış’ın da partisi olan CHP’yi desteklemesini “HDP-PKK-teröristbaşı ve terörist Demirtaş arasındaki derin çatlakların çok boyutlu analiz ve yorumu elbette yapılacak, nihai olarak İstanbul içine çekilmek istenen girdaptan 23 Haziran’da tamamıyla kurtulacaktır” sözleriyle değerlendirmiştir. Hem Ahmet Kutalmış’ın, partisi CHP’nin ortağı olan HDP’nin “Biz önder Apo’nun mektubundan gerekli mesajı aldık CHP ve Ekrem İmamoğlu’nu destekleme stratejimiz değişmedi” sözünü eleştirdiği bir tane açıklaması var mıdır? Her şeye cahilliği bulaştıran Ahmet Kutalmış bu konuda niçin susmuştur? HDP, Kandil, terörist Demirtaş Apo’nun mektubuna sahip çıktığı için mi?

          Zavallı Ahmet Kutalmış geçen günde sayfasında “Alparslan Türkeş gecesini basacağınıza, Osman Öcalan TRT’ye çıktığında TRT’yi bassaydınız ya çakma ülkücüler!” paylaşımı yapmış… Beyninden zekâ fışkıran Ahmet Kutalmış, PKK’nın televizyonu IMC TV’de “Anayasa’nın 2. ve 3. maddesini değiştirelim” diyen, Suriye’de öldürülen terörist Aziz Güler’i savunan Kemal Kılıçdaroğlu’nu utanmadan evinde ağırladın sen… Oy verdiğin partinin birçok yetkilisi PKK televizyonunda cirit attı ve PKK’yı savundu. Osman Öcalan denen alçağın TRT’ye çıkmasını eleştirsem de Osman Öcalan senin partin olan CHP’nin destek aldığı Kandil’i, HDP’yi, terörist Demirtaş’ı eleştiriyordu.

          Ahmet Kutalmış ne konuşuyorsan tutarsız, ne anlatıyorsan ikiyüzlülük, hangi cümleyi kullanıyorsan ahlaksızlık, hangi kelimeyi kullanıyorsan terbiyesizlik yapıyorsun… Senin gibi cahile laf anlatılmayacağını biliyoruz. Çünkü kelime dağarcığın küfür ve hakaretle sınırlı. Daha önce de bunu çok deneyerek tecrübe ettik.

          MHP ve Ülkü Ocakları sizin gibilerin “Başbuğ Alparslan Türkeş, Ülkücülük, Türk milliyetçiliği” gibi değer ve kavramları CHP’nin HDP-İP ortaklı ihanetlerine peşkeş çekmenize izin vermeyecektir.

          Ha unutmadan şunu da hatırlatayım her yanından cahillik akan Ahmet Kutalmış… BBP’den dönüp MHP’de görev alan bazı yöneticileri “Alparslan Türkeş düşmanı” olarak yaftalıyorsun. Anneniz Seval Türkeş Hanımefendi, Başbuğ Türkeş’in vefatından sonra gerçekleşen ilk seçimlerde BBP’den milletvekili adayı oldu. Evinizde ağırladığınız, oy ve destek verdiğiniz Mansur Yavaş da Başbuğ Türkeş’in sağlığında Beypazarı’nda MÇP’nin ilçe teşkilatını kapatıp BBP ile hareket etti. İstersen Mansur Yavaş’ın BBP kökenli şimdi CHP’li olan danışmanı Servet Avcı’ya sor, o sana tane tane anlatsın.

          Deveye boynun eğri, demişler; nerem doğru ki, demiş ya… Senin her hâlin de bu atasözü gibi aynen…

          Bugüne kadar Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in bir tane aile ferdini incitecek sözü ve davranışı olmamış MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye karşı da ahlaklı, terbiyeli ve bilgi sahibi ol… CHP, HDP, İP’in başarısı için yeter bu kadar figüranlık yaparak kendini ve aileni küçük düşürdüğün…

          Ağabeyin Tuğrul Türkeş bile daha önce farklı cümleler kurarken, yaşattığınız rezilliği, terbiyesizliği gördüğü için MHP ve Sayın Devlet Bahçeli’nin önemini ve değerini vurgulayan açıklama yapmak durumunda kaldı. Açıklamalarının samimiyeti tartışılır olsa da aile içinde şu düştüğünüz hâl en çok bizim yüreğimizi yakıyor ama ihtiraslar sizi çok yanlış yollara sürüklüyor. CHP’nin yolundan ne size, ne Türkiye’ye fayda gelmez. Yol yakınken Türkeş soyadının asaletini korumak için bu yanlıştan dönün…