Erol hoca şöyle demişti ; Zaman zaman yenileceğiz, ya da puan kaybedeceğiz. Bazen de 5-6 gol atacağız. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler.”

İşte Erol hocanın sözleri gerçek oldu, Fenerbahçe evinde Konyaspor’a yenilerek haftayı puansız kapattı. Peki kötü mü oynadı Sarı Lacivertliler. Evet, son haftalardaki o coşkusu, o baskısı, o pas yüzdesi, rakibi ablukaya alma, ya da pozisyon zenginliği yoktu. Defansta Serdar-Tisserad ikilisi iki golde de etkisiz kaldı. Orta sahada Sosa gibi yaratıcı bir oyuncu arandı. Ozan hücuma yeterli desteği veremedi. Caner-Gökhan ikilisinin ortaları yine çoktu ama isabetsizdi. Gustavo’nun şut girişimleri görülmedi. Pelkas hareketli ve istekliydi, erken yoruldu. Samatta, Thiam ve Valencia durgundu. Fenerbahçe’de bu kez kulübeden gelenler takımı kurtaramadı. Bizim görüşümüz Cisse’nin mutlaka bu takımda olması yönünde. Belki Erol hoca biraz daha çalışması ve adapte olması gerektiğini düşünüyor.

Dünkü maçta üç güzel hareket vardı. Biri Altay’ın kurtardığı karşı karşıya pozisyon, diğeri Pelkas’ın sayılmayan mükemmel golü ve Jevtoviç’in olağanüstü volesi. “Şapka çıkartılacak” bir gol attı Yeşil Beyazlı futbolcu. Tabi konuk ekibin akıllı oyununu da unutmamak gerek. Rakibine karşı başarılı defans yapan ve topu iyi kullanan Konyaspor, galibiyeti hak eden taraftı.