Göklere çıkardığımız, futbol aklına övgüler yağdırdığımız Jorge Jesus, ilk yarıda Rennes’in baskılı, hızlı oyununa çare bulamadı. Fransız ekibi ayağa paslarla ve orta sahayı hızlı geçerek az geldi ama öz geldi. 4 kez kalemize geldiler, 4 gol attılar biri ofsayt nedeniyle iptal oldu, bir anda skor 0-3’e geldi. Top da sevdi, Fransız ekibini. Bu sezonun özelliği bu. Ne Jorge Jesus hücumdan vazgeçiyor, ne de futbolcular. Bırakmadılar maçı, sürekli gol aradılar. Devre arasına gitmeden de buldular.

İkinci yarıda taraftarların desteği ile oyuna girdi Fenerbahçe.

Sahanın en iyisi Osayi, sağ kanatta çok iyi işler yaparken, solda Lincoln çok çıkamadı. Gustavo’nun’nin talihsiz sakatlığı, Jesus’u mecburen 4-4-2’ye dönmeye zorladı. Hamlelerini yaptı kurt hoca, bunun karşılığını da Zajc ile gördü. Mükemmel bir golle dönüş yaptı, genç futbolcu. Rakibi öyle bir sahasına kapattı ki, Fenerbahçe ikinci yarıda Altay’ı neredeyse hiç görmedik.

Oyunun son bölümlerinde gerçek görüntüsüne büründü Sarı Lacivertliler. Üst üste ataklar sonucunda tıpkı ilk maçta olduğu gibi geriden gelerek skoru eşitleyip, inanılmazı başardılar.

Şurası kesin, hem stattakiler, hem TV başındakiler, hem de bizler bu sezon çok rahat maç izliyoruz. Geriye düşse bile Fenerbahçe’nin maçı bırakmayacağından herkes emin. Bu takım böyle giderse, hem ligde, hem de Avrupa’da çok yol alacaktır.

Fener bu, bitti demeden maç bitmiyor.