Gel Hüseyin Çelik gel…

          Gel Hüseyin Çelik gel… Bir sen eksik kalmıştın. Sen de yerini al şöyle… Sensiz manzara zaten çok eksik kalıyordu.

          CHP’nin KRT TV’sinde kurduğun “Bülent Arınç Bey olsun, ben olayım birçok arkadaşımız AK Parti'yi kuran ve AK Parti'yi iktidar yapan insanlarız, bizim kurduğumuz bahçede birileri gelip gecekondu yapmış oradan abuk subuk şeyler söylüyor. Bu benim de zoruma gidiyor, Sayın Arınç’ın da başkalarının da zoruna gidiyor” cümlesiyle zaten kimin izinde, kiminle yol yürüdüğünü bir kez daha çok belli etmişsin.

Senin, benzerlerinin ve Bülent Arınç’ın zoruna giden nedir?

          Terörist Demirtaş’ın ve etki ajanı Osman Kavala’nın serbest bırakılmaması mı sizin bu derece zorunuza gidiyor?

          "Osman Kavala haksız yere hapisteyse ve bunu söylemezsem vicdanımın gereğini yapmamış olurum” diyerek zaten zoruna gidenin ne olduğunu açıkça belli ediyorsun Hüseyin Çelik. İhanet düşüncelerine referans gösterdiğin Bülent Arınç da sürekli Demirtaş ve Kavala diyor, başka bir şey söylemiyor. Niçin bu PKK’lıları bu kadar savunuyorsunuz?

          Sizin Bülent Arınç’ın peşinden giden zihniyetiniz, terörist Demirtaş’a ve terör örgütü PKK ile her türlü içli dışlı Osman Kavala’ya bu derece sahip çıkarken "AK Parti yüzde 50+1'e kendini mahkûm ederek, kendisini MHP'ye mahkûm etti" sözündeki MHP alerjinle zaten cibilliyetini bir kez daha ortaya koymuşsun…

Hüseyin Çelik, dün de MHP’ye düşmanlık kusuyordun, bugün de…

          İhanet düşüncelerini bozduğu için Cumhur İttifakı’na nefret kusan Hüseyin Çelik, CHP’nin televizyonundan CHP ve ittifak kuyruklarına "Sizin ittifakınızı fazilet ittifakı, başkasınınkini zillet ittifakı olarak değerlendirmek çok zehirli bir dildir" sinyali göndermeyi de ihmal etmemiş.

          Yunanla mesele yaşarız Yunancı, Ermeni ile mesele yaşarız Ermenici, ABD ile mesele yaşarız Amerikancı, PKK ile mücadele ederiz PKK’cı olan hepsinin ortak buluşma noktası HD(P)KK iken bunlara da fazilet ittifakı dememizi bekleyen Hüseyin Çelik nasıl bir dil kullanmamızı bekliyor acaba?

          Hüseyin Çelik’in geçmiş sicili itibarıyla zaten kendisine en uygun yer zillet ittifakıdır. O da zaten yavaş yavaş yerine doğru ilerlemektedir.

          Hüseyin Çelik de aynı zillet ittifakı gibi yeri gelir Kürtçü olan, yeri gelir Ermenici olan, yeri gelir Rumcu olan, yeri gelir Yunancı, yeri gelir Amerikancı olan, yeri gelir İsrailci olan birisidir.

Cumhur İttifakı’nın milli ve yerli duruşu, mücadelesi bunları bir hayli rahatsız etmektedir.

          Bu yüzden AK Parti’den kopan eski AKP’liler Bülent Arınç, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Hüseyin Çelik, Selçuk Özdağ gibi tipler CHP merkezli ittifaka katkı sağlamak için âdeta birbirleriyle yarışıyor.

Hüseyin Çelik de son aylarda başını uzatarak piyasaya sürülenlerden birisidir.

          Geçtiğimiz aylarda da “50+1 Bahçeli’nin Erdoğan’a tuzağıydı” ve “Tayyip Bey’in iyi siyasetçi olduğu tartışmasız. Ama bir peygamber öngörüsü yok. Neticede hayatında artılar, eksiler var. Yenikapı ruhu ne kadar güzeldi. Şimdi gel gelelim Bahçeli racon kesiyor. Bunu doğru bulmuyorum” şeklinde fitneye ve hadsizliğe başlamıştı.

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli onun profilini ta 2010 yılında “Hüseyin Çelik, Türk düşmanıdır. İnkârcıdır, iftiracıdır. Ve nankördür“ diyerek özetlemişti. Çünkü o günlerde de MHP düşmanlığını “Özel Harekât Timleri içinde çok yanlış adamlar vardı. Bıyıkları aşağıya doğru sarkık, tipik MHP militanı görüntüsü veren insanlar vardı“ açıklamalarıyla gösteriyordu. Şimdi Özel Harekât timleri tümden hilal bıyıklı, Bozkurt bakışlı olunca Hüseyin Çelik çıldırmasın da kim çıldırsın?

          AKP Genel Başkan Yardımcısı iken muhalefetin TBMM'nin toplanmasına yönelik çalışmalarını eleştirirken, ''Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclisi toplamayız'' ifadesini kullanan birinden ne bekliyorsunuz ki?

          Ya da çapsızlığını, vizyonsuzluğunu, cahilliğini “Cemaat devleti ele geçirmiş, devlete sızmış bunlar kargaları güldürür” sözüyle tarihe kazımış Hüseyin Çelik’ten ne umuyorsunuz ki?

          HD(P)KK kiminle beraberse, FETÖ kiminle beraberse Hüseyin Çelik de oraya çadırını kurmaya başlamıştır. Akıl hocası Bülent Arınç olan adamdan ortaya çıkan ürün ancak bu kadar olur. Bülent çalacak, Hüseyin oynayacak anlaşılan…