Vatandaşlar teleizyon ekranlarında gördüğü isimlerin hayat hikayelerini merak ediyor. Pazar günleri yayınlanan Pazar Sürprizi sunucusu Buse İskenderoğlu'nun hayatı ve biyografisi araştırılanlar arasında. Bu bağlamda Buse İskenderoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Buse İskenderoğlu boyu ve kilosu kaç? sorusuna cevap arıyor.

BUSE İSKENDEROĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Koronavirüs salgınının yoğun olduğu dönemde sık sık yalı partilerine katılmasıyla gündeme gelen Buse İskenderoğlu koronavirüse yakalanması sonrası çok konuşulmuştu.

Buse İskenderoğlu, 1997 yılında Yalova'da dünyaya geldi. Henüz 2 yaşında 1999 depremine yakalandı, evleri yıkıldığı için ailesiyle birlikte Bursa'ya taşındı. Anne ve babası henüz o küçük yaşlarındayken ayrıldı. Annesi ikinci bir evlilik gerçekleştirdi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Reklamcılık bölümünde eğitimine devam eden İskenderoğlu, modellik yapıyor.

Buse İskenderoğlu, 2016 yılında Antalya Serik ilçesinde gerçekleştirilen Miss Turkey yarışmasıda birincilik elde etti. Ayrıca Türkiye'yi Dünya Güzellik yarışması MİSS WORLD'de temsil etmeye hak kazandı. 

1.81 cn-m boyundaki Buse İskenderoğlu 55 kilodur.

BUSE İSKENDEROĞLU EVLİ Mİ?

1997 doğumlu olan genç sunucu şu an bekar. Herhangi bir evlilik yapmamış olan Buse İskenderoğlu, geçtiğimiz dönemlerde Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile bir birliktelik yaşamış ve bu ilişki ile gündeme gelmişti.

Editör: Haber Merkezi