Açıklamasında, bu ikilinin ciddiyetsiz tutumlarının, büyük Türk milletine verecekleri hiçbir şey olmadığını açıkça gösterdiğini aktaran Büyükataman, tek gayeleri gündeme gelebilmek olan bu ikilinin milletin gündeminden düşeli çok olduğunu söyledi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın açıklaması şöyle;

KAHKAHALARI SEVİYESİZLİKLERİNİN DELİLİDİR

“Körler sağırlar, birbirini ağırlar” görüşmeleri çerçevesinde bir araya gelen Babacan ve Davutoğlu, kendilerini var eden partiyi sırtından nasıl hançerlediklerini birbirlerine anlattılar mı bilinmez ancak kameralar karşısında attıkları kahkahalar seviyesizliklerinin delilidir.

Bu iki şahsın “Türkiye’de çoklu organ yetmezliği var.” sözleriyle çizdikleri hayal ürünü felaket senaryosunu şuh kahkahalarla, rezil sırıtmalarla sunmaları Türkiye’ye bakışlarını yansıtmakta, büyük Türk milletine verecekleri hiçbir şey olmadığını açıkça göstermektedir.

AZİZ MİLLETİMİZ 2023'TE HAK ETTİKLERİ ŞAMARI VURACAKTIR

Cumhur İttifakı; ülkede kaos çıksın, insanımız zorluklar içerisinde kalsın diye fırsat kollayan bu felaket taşeronlarına ortaya koyduğu irade ile fırsat vermeyecektir. Aziz milletimiz de 2023’te gerçekleşecek olan seçimlerde bunlara hak ettikleri şamarı vuracaktır.

Milletimizin şamarını yemek için aceleci davranıp sürekli olarak erken seçimi dillendiren ve erken seçim için Sayın Genel Başkanımızı işaret eden bu iki müflis siyasetçinin tek gayesi gündeme gelebilmektir. Oysa kendileri milletin gündeminden düşeli çok olmuştur.

BULVARLARI KENDİ ŞAHSİ BÜTÇENİZDEN Mİ YAPTIRDINIZ?

Bu iki ilkesizin Diyarbakır’da kurulması planlanan Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı için yaşayan siyasilerin isimlerinin kamu kaynakları kullanılarak yapılan yatırımlara verilmesini ilke kararı olarak doğru bulmadıklarını söylemeleri de ayrı bir komedidir.

Mezkur ormanda kamu kaynağı kullanılmayacak olması bir yana bu iki ilkesize sormak istiyorum: Siz yaşayan ölüler misiniz yoksa Ali Babacan Caddesi ve Ahmet Davutoğlu Bulvarlarını kendi şahsi bütçenizden yaptırıp milletimize armağan ettiniz de haberimiz mi olmadı?

Editör: Haber Merkezi