Çağla ile Yeni Bir Gün programının bugünkü konuğu olan Elçin Ateş Ersoy oldu. Programın başlamasıyla Elçin Ateş Ersoy kimdir, kaç yaşında? sorgulamaları artmaya başladı. İzleyiciler sunuculuk ve spikerlik yapan Elçin Ateş Ersoy'un hayatını araştırmaya başladı. Elçin Ateş Ersoy Elçin Ateş Ersoy 16 Kasım 1983 tarihinde dünyaya geldi.

ELÇİN ATEŞ ERSOY KİMDİR?

Lisans eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde tamamlayan Elçin Ateş Ersoy, yüksek lisans eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Ocak 2011'den beridir Annelik Sanatı Dergisi'nin genel yayın yönetmeni görevini yürütmektedir.

Elçin Ateş Ersoy kimdir

2018 yılında Dialog İletişim'de sunuculuk ve spikerlik üzerine dersler alan Elçin Ateş Ersoy, 2019 yılında ise Başkent İletişim Bilimleri Akademesi'nde de yine spikerlik ve sunuculuk eğitimleri almıştır.

Güzel sunucu Elçin Ateş Ersoy, Habertürk ekranlarında yayınlanan "Sağlık ON'da" isimli programını sundu. 

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Elçin Ateş Ersoy’un bu platform üzerinde 55 binden fazla takipçisi bulunmaktadır

ELÇİN ATEŞ ERSOY EVLİ Mİ, NERELİ?

Elçin Ateş Ersoy 11 yıllık evli. Aslen Tekirdağlıdır. Akrep burcundandır. Boy ve kilosu henüz bilinmemektedir. Facebook, Twitter ve İnstagram’ı aktif olarak kullanmaktadır. 

Editör: Haber Merkezi