Geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Çakallarla Dans: 2 (Hastasıyız Dede) filminin bu akşama atv ekranlarında seyircisinin karşısına çıkıyor. Filmde, suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobaylar aranır. İzleyenleri kahkahaya boğan Çakallarla Dans: 2 filminin nerede, ne zaman çekildiği merak ediliyor. Peki, Çakallarla Dans 2 filminin oyuncuları kim, konusu ne?

ÇAKALLARLA DANS 2 KONUSU NEDİR?

Mahallelerinden ve futboldan uzak kaldıkları hapishanede günler zor günler geçmektedir. Fakat onlara arka çıkan Tayyar abileri vardır. Bir gün bir mucize olur ve suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arandığı haberi gelir. İşin ucunda şartlı tahliye olduğunu duyan Kayınço Gökhan, Köfte Necmi, Muhasabeci Servet ve Del piyero Hikmet deney haplarını yutup kobay olmaya karar verirler. Dışarı çıkınca artık çakallık yapmayacaklarına dair de birbirlerine söz verirler. Zaten asıl mesele çakal olmak değil, çakallarla dans edebilmektir!

ÇAKALLARLA DANS 2 NE ZAMAN VE NEREDE ÇEKİLDİ?

İstanbul’da çekilen Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede filmi 7 Aralık 2012'de vizyona girdi. 8,5 milyon TL'den fazla hasılat elde eden Çakallarla Dans 2 filminin yönetmenliğini Murat Şeker üstlendi...

ÇAKALLARLA DANS 2 FİLMİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Çakallarla Dans'ın devam filmi niteliğinde olan yapımın başrollerinde yine İlker Ayrık, Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu ve Timur Acar yer alıyor. Dörtlüye kadroda Doğa Rutkay, Didem Balçın ve Ceyhun Yılmaz eşlik ediyor.

Şevket Çoruh: Kayınço Gökhan
İlker Ayrık: Muhasebeci Servet
Timur Acar: Köfte Necmi
Murat Akkoyunlu: Del Piyero Hikmet
Didem Balçın: Fatma
Doğa Rutkay: Leyla Şekerci
Altan Gördüm: Tayyar Abi
Ceyhun Yılmaz: Adem
Ömür Gedik: Call Center Müdürü
Nazenin Tokuşoğlu: Catering Şirketi Müdürü
Nihat Sırdar: Film Eleştirmeni
Kenan Ece: Berkant Yücedal
Simge Fıstıkoğlu: Gazeteci Berna
Hakan Bilgin: Berber Hüseyin
Mehmet Ali Kaptanlar: Profesör
Özge Uzun: Avukat

 

Editör: Haber Merkezi