Camdaki Kız dizisi yeni bölümüyle büyük beğeni aldı. Reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisi her perşembe günü yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Camdaki Kız dizisi konusu ve oyuncuları ile de ilgi çekiyor. Dizi severler Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı izle detayını yoğun olarak araştırıyor. İşte Camdaki Kız son bölüm izle linki 

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM İZLE KANAL D

CAMDAKİ KIZ 17. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Camdaki Kız Kanal D ekranlarında 16. yeni bölümü ile izleyiciyle buluştu. Bu sebeple Camdaki Kız 17. yeni bölüm fragmanının dizinin ardından gelecek günlerde yayınlanması bekleniyor. 17. yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. 

Camdaki Kız

CAMDAKİ KIZ 16. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alp, tüm gerçekleri anlatma niyetiyle Sedat ve Nalan oradayken Feride'lere gider fakat Feride durumu kontrol altına tutmayı başarır.Selen'in hamilelik yalanı büyürken bir taraftan geçmiş aşkı Emir kafasını karıştırmaktadır. Cana, Alp'i susturabilmek için Feride ile iş birliği yapmak durumunda kalır. Nalan'ın aklında ise annesinin yatağının üzerinde gördüğü mektup vardır.

Alp, Cana ve Sedat'ın ilişkini itiraf eder. Feride, olayı Nalan'dan saklamaya çalışsa da ihaneti açıklamak ister. Nalan'ın evliliğinin, artık uçurumun eşiğinde olduğu ortadadır. Feride, ihanetin devam ettiğini öğrenince Sedat'ı karşısına alır. Sedat, Rafet'in öfkesiyle karşı karşıya gelirken Cana ve Alp'in boşanma haberi herkesi şoke eder.

CAMDAKİ KIZ 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Camdaki Kız'ın 15. bölümünde, Sedat ve Cana'nın ilişkisini öğrenen Alp, intikam planları yapar ve onları rezil etmekle tehdit eder.

Sedat ve Nalan, erteledikleri balayında güzel vakit geçirirken Cana'dan gelen telefon Sedat'ın endişelenmesine sebep olur ve Nalan'ın bileğini burkması bahanesi ile İstanbul'a geri dönerler.

Feride, Nalan ve Sedat'ın yakınlaşmalarından memnundur. Hayri, Sedat'ın Nalan'ı aldattığını duyunca gözünü Sedat'tan ayırmazken Billur Hayri'den hoşlanmıştır.

Levent'in ablasının konağa ziyareti, Rafet ve Levent arasındaki gerilimi artırır ve Selen altından kalkamayacağı bir yalan söylemek durumunda kalır. Bu sırada Alp'in ise ortalığı karıştıracak planları vardır.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi