Camdaki Kız 22. yeni bölümüyle bugün ekranlara geliyor. Camdaki Kız yeni bölümünde Feride, Nalan'dan Adil'i takip etmesini istiyor. Reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisi 22. yeni bölüm full izle bilgileri haberimizde. Camdaki Kız'da son olarak Melisa karakteri Muzo'nun sevgilisi olarak diziye dahil oldu. İşte Camdaki Kız yeni bölüm full izle ve Camdaki Kız 23. bölüm fragmanı çıktı mı? detayları...

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM FULL İZLE 

CAMDAKİ KIZ 23. YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Camdaki Kız 22. yeni bölümü henüz yayınlanmadı. Bu sebeple sevilen dizi Camdaki Kız 23. yeni bölüm fragmanı henüz çıkmadı. 

Camdaki Kız

CAMDAKİ KIZ 22. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Feride'nin Adil hakkındaki şüpheleri artınca, Nalan'dan Adil'i takip etmesini ve kendisini her adımından haberdar etmesini ister. Babasının peşine takılan Nalan, Adil'in beklenmedik ziyaretine şahit olur. Hayri'yle Melisa'nın karşılaşmasını engelleyen Muzo, Nalan'ın söylediklerinden sonra Melisa ile yalan ilişkisine devam etmek zorunda hisseder.

Sedat, Melisa ile ilgili bildiği gerçekleri Muzo'ya söylemenin bir yolunu ararken, Melisa'nın da Sedat ile ilgili bir planı vardır.

Cana ise hedefine adım adım ilerlemektedir. Öte yandan Koroğlu ailesi karışmıştır.Sedat bazı gerçeklerin üzerine kapatmaya çalışırken Koroğlu ailesi bir kaosun içinde kalmıştır. Nalan ise öyle bir durumla karşılaşır ki gördükleri karşısında şoke olur! Camdaki Kız yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

CAMDAKİ KIZ 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

CAMDAKİ KIZ 21. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adil’i Cana ile gören Nalan; Cana’nın evine giderek onu babasından uzak durması konusunda uyarır. Cana ise parasız kaldığı için Alp’in güvenini tekrar kazanmaya çalışırken, Adil’le konuşmayı sürdürür.  Yeni otel için düzenlenen basın toplantısında Nalan’a yöneltilen sorular ve ilgi Sedat’ı sinirlendirir. Muzo’nun kız arkadaşı olduğunu öğrenen Gülcihan, Melisa ile tanışmak için konakta yemek organize eder.

Editör: Haber Merkezi