Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler gibi isimleri barındıran Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü bu akşam seyirvcisi ile buluşuyor. Yine heyecanlı geçecek dizinin bu bölümünde, Kına gecesi ve düğün hazırlıkları devam ederken, Nalan’ın içini büyük bir korku kaplar. Feride’nin bugüne kadar erkekler hakkında kulağına fısıldadığı uyarılar, bir kabus gibi Nalan’ın zihnini ele geçirir. Tüm bu gelişmlerden sonra izleyenler Camdaki Kız dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı merak ediliyor.

CAMDAKİ KIZ 9. BÖLÜM CANLI İZLE

Yapımını OGM PİCTURES'in üstlendiği  Camdaki Kız dizisinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor.

CAMDAKİ KIZ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Camdaki Kız dizisi bu akşam yayınlanan 9. bölümde sezon finali yapıyor. 

CAMDAKKIZ

CAMDAKİ KIZ 9. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Feride’nin bugüne kadar erkekler hakkında kulağına fısıldadığı uyarılar, bir kabus gibi Nalan’ın zihnini ele geçirir. 

Cana’dan Koroğlu ailesinin bütün yalanlarını öğrenen Feride, neye uğradığını şaşırır. Cana sonunda Sedat ve Nalan’ı ayıracağından eminken, büyük bir yol ayrımında olan Feride’nin fikrini kim değiştirecektir?

Cana sonunda Sedat ve Nalan’ı ayıracağından eminken, büyük bir yol ayrımında olan Feride’nin fikrini kim değiştirecektir? Camdaki Kız sezon finaliyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!...

Kına gecesi ve düğün hazırlıkları devam ederken, Nalan’ın içini büyük bir korku kaplar. Feride’nin bugüne kadar erkekler hakkında kulağına fısıldadığı uyarılar, bir kabus gibi Nalan’ın zihnini ele geçirir.

Muzo geçmişten gelen karanlık bir sırla, Sedat’ı Nalan’ı üzmemesi konusunda uyarır. Acaba bu büyük sır nedir?

CAMDAKİKIZ

Camdaki Kız sezon finaliyle Perşembe akşamı Kanal D’de...

Editör: Haber Merkezi