ATV ekranlarında, bu akşam 27 Mayıs akşamı yayınlanmaya başlayacak olan dizi Canevim, dizi severler tarafından büyük ilgi görüyor. İlk fragmanların yayınlanmasının ardından dikkatleri üzerine çeken Canevim, pek çok kişinin araştırma konusu oldu. Canevim, konusu ve oyuncularının yoğun ilgi gördüğü şu günlerde, Canevim dizisi konusu nedir? Canevim oyuncuları kimler? sorusunun yanıtını haberimizde detaylarıyla bulabilirsiniz.

Canevim dizisi konusu nedir?

İlk fragmanları yayınlanan ve televizyon takipçileri tarafından ilgiyle karşılanan Canevim, yaşamın türlü dertlerine birlikte karşı koyan ve aile bağlarına sıkı sıkıya bağlı  Haksever ailesiin etrafında gelişen olayları konu alıyor.

Canevim oyuncuları kimler?

Biran Damla Yılmaz
Ceylan Haksever

Ceylan ailenin ortanca kızıdır ve ailesi onun için çok kıymetlidir. İyi kalpli, gururlu, fedakar, namuslu, merhametli, dürüst sevdiklerini mutlu etmek için uğraşan, çalışkan ve sahip olduklarının değerini bilen yaşına göre çok olgun bir genç kızdır. Ceylan'ın ilk ve tek aşkı Ömer, en büyük hayali ise Ömer'le evlenip çocuk sahibi olup ölene kadar onunla mutlu olmaktır.

Aras Aydın
Ömer Kılıç
Küçük yaştan beri yaşam mücadelesi içindedir. Cesur, dürüst, gözü pek, sözünün eri, yaptığı işi en iyi şekilde yapan, yardımsever, çevresinde saygı duyulan, çok sevilen, genç bir adamdır. Sevdiklerine çok düşkündür. Özellikle onu büyütüp yetiştiren Hacı Anne'si onun için çok değerlidir. Ceylan ise hayatının aşkı, Ömer'in eksik yanıdır, ruhunun diğer yarısıdır.

Özgür Çevik
Taylan Tanbay
Tutkulu, güçlü, sahip olmak istediği şeyler konusunda ısrarcı, arzuları ve istekleri için sınırları zorlayan ve tutkusunun boyutuna göre kötüleşmeyi göze alan biridir. Çekici, yakışıklı, etkileyici, kendine has bir aurası olan genç bir adamdır Hayatı boyunca istediği her kızı kolayca elde edebildiği için aşk konusunda tatminsizdir. Reddedilmekten nefret eder. Ceylan'dan istediği karşılığı alamayınca iyice hırslanır ve Ceylan onda bir saplantıya dönüşmeye başlar

Ezgi Şenler
Müjgan Haksever
Haksever Ailesi'nin Elvan ve Ceylan'dan sonra gelen kızlarıdır… Kendine güvenli, zeki, insanları etkilemeyi bilen, esprili, tutkulu, hayattan hep daha fazlasını bekleyen ve en iyisini hak ettiğini düşünen genç bir kızdır. İnsanları çok iyi gözlemler, zayıf noktalarını, isteklerini tespit eder ve ona göre davranır. Ailesine çok düşkündür. Onlarla çatışsa bile ailesi onun için her şeyden önce gelir. Ailesi söz konusu olduğunda çok korumacıdır. Hayatında bu güne kadar büyük bir aşk ya da uzun süreli bir ilişki yaşamamıştır. Kalbini kimseye gerçek anlamda açmamıştır.

Zuhal Gencer Erkaya
Günnur Haksever
Haksever Ailesi'nin annesidir… İyi niyetli, ailesini çok seven, onları bir arada tutmak ve korumak için mücadele eden, ailesini her şeyin ve herkesin üzerinde tutan, zorluklarla baş etmeye alışmış, ayakta kalmak için çareler üreten bir kadındır. Bazen doğru olduğuna inandığı bir şeyi yaparken farkında olmadan sevdiklerini kırdığı olur. Bazen de problemleri kendi başına çözmeye çalışırken daha büyük sıkıntıların olmasına yol açar. Fakat hiçbir zaman art niyetli değildir. Daima sevdiklerinin iyiliğini ister.

Simge Selçuk
Melis Korkmaz
Feryal'in kız kardeşi, Taylan'ın teyzesidir… Sarkastik, gerçek duygularını saklayan, derin ilişkiler kurmaktan kaçınan, esprili bir kadındır. Kendi içinde ise çoğu zaman çok mutsuzdur ama eğlenceli tavrıyla bu mutsuzluğunu maskelemeye çalışır. Ablası gibi sınıf farkı, sosyal statü gibi kavramlara takılmaz ama ait olduğu sosyal sınıfa uygun şekilde yaşar. Ruhsal olarak çok yaralıdır. Hayatındaki olumsuzlukların sebebi olarak ablasını görür. Taylan onun için değerlidir, ona her konuda destek olur ve onun yanında yer alır.

Rıza Akın
Hamza Haksever
Haksever Ailesi'nin babasıdır. Sakin, dingin yaşadığı acıların ve zorlukların sessizleştirdiği; hüznünü, sıkıntısını içine atan, duygularını çok belli etmeyen acı çeken bir adamdır. Etrafındakiler tarafından çok sevilip sayılır. Bir ağırlığı ve saygınlığı vardır. Ailesine çok bağlıdır. Onlar için yaşar. Çok gururludur. Kimseye el açmak istemez. Fakirlik, zorluklar ve kaderiyle mücadele halindedir. Ailesini koruyup kollamak için ise canını bile vermeye hazırdır. Elvan'a dair hissettiği vicdan azabı nedeniyle kendini cezalandırır.

Nihan Büyükağaç
Feryal Tanbay
Taylan'ın annesi, ailenin güç odağı. Güçlü, başarılı, ne istediğini bilen, kararlı, insanları manipüle edebilen bir iş kadındır. Statüye, kökene çok önem verir. Mücadelecidir. Kendi doğrularına göre yaşar ve çevresindeki herkesten de bunu bekler. Özellikle yakın çevresinin hayatına müdahale etmekten, onlar adına kararlar verip uygulamaktan çekinmez. Feryal ilişkilerinde istikrarlı ve tutarlıdır. Sadece herşeyden çok sevdiği oğlu Taylan'la karmaşık bir ilişkisi vardır. Çünkü Taylan onun yumuşak karnıdır. Taylan'a söz geçirmekte onu kendi istediği kalıba sokmakta zorlanır ama asla pes etmez.

Burcu Tuna
Elvan Haksever
Ceylan'ın ablası, Haksever Ailesi'nin ilk kızları olan Elvan çok yaralı bir genç kadındır. Bu yüzden de soğuk, keskin, ketum bir insana dönüşmüştür. Hayat onu sertleştirmiş, kabuk bağlamıştır. Yüzü pek gülmez, insanlarla mesafelidir ve kimseye güvenmez. Hiç kimseye kalbini açmaz. Ona ulaşmak neredeyse imkansızdır. Aslında sevilmeye, korunup kollanmaya ve birini sevmeye çok ihtiyaç duyar ama insanlarla etrafına öyle bir duvar örmüştür ki bu duvarı yıkacak bir olay olduğunda ve kalbi biraz yumuşaya başladığında hemen kendini geri çeker.

Bedia Ener
Hacı Anne
Ömer'in yetiştiren, büyüten babaannesi…Olgun, asil, görmüş geçirmiş, akılcı, çok iyi ve temiz kalpli bir kadındır. Bilgeliği ve olgunluğu yüzüne yansımıştır. Girdiği ortamda varlığını belli eder. Affediciliğe, insanların içindeki güzelliğe, herkesin ikinci bir şansı hak ettiğine inanır. Dini inancı çok kuvvetlidir. Alın yazısına inanır ama Allah'ın verdiği aklı doğru kullanmayı daha çok önemser. Nefretin, kötülüğün sadece ve sadece iyilikle ve sağduyuyla bertaraf edilebileceğine inanır. Sabırlı ve anlayışlıdır. Çok büyük, sevgi dolu bir kalbi vardır. Hayattaki en kıymetli varlığı torunu Ömer'dir.

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi