Fatih Karagümrük, Volkan Demirel geldikten sonra sahada daha istekli ve hırslı görüntü verse de sonuca ulaşmakta sıkıntı yaşıyor. Takımın yaş ortalaması ve koşu mesafelerine bakılınca bu puan kayıplarının sebebi net bir şekilde ortaya çıkıyor. Karagümrük takımında bir buçuk seneden beri birçok ünlü yıldız forma giyiyor. Keşke Başkan Süleyman Hurma ve teknik ekip bu yıldızların yanına 5-6 tane genç, koşan topçu monte edebilseydi, bu takım kendine zirvede yer arardı. Bu konuda hiçbir çaba gösterilmeyince, eldeki yaşlı yıldızlarda faydadan çok zarar vermeye başladılar. Dünkü puan kayıplarında Zorbay Küçük’ün hatalı kararları bir faktör olabilir ancak, oynanan oyun ilerleyen haftalar içinde hiç ışık vermiyor. Gidişata dur denilmezse, bu ivme bu takımı, küme düşme potasına götürür.

Erol Bulut talebelerini bu maça iyi çalıştırmış rakibin zaaflarını ezberletmiş, biraz kısmetli olsalardı, ilk yarıda skoru açık farka çekebilirlerdi. İkinci yarıda rakibin baskısını da akılcı oyunla kıran ev sahibi, üç puan alarak evindeki galibiyetlere bir yenisini daha ekledi.

Zorbay Küçük’ün kararlarında standart yoktu. 3 pozisyon hatırlatalım. Gaziantep’in attığı ilk gol öncesi devam dediği faul pozisyonu, Karagümrük’ün net penaltısı öncesi monitörden izleyip verdiği faul kararı ve yine Antep’in attığı 3’üncü gol öncesindeki devam kararı. Bir hakem için en önemli başarı, kararlarındaki istikrar ve standart olmalıdır.