Akhisar Bld Kayserispor maçı şifresiz canlı izle ve Akhisar Kayseri canlı skor kaç kaç? detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. Süper Toto Süper Lig'in 33. haftasında Akhisar Bld, Kayserispor'u kendi evinde konuk ediyor. Karşılaşmayı canlı takip etmek isteyen taraftarlar ise, Akhisar Bld Kayserispor maçını şifresiz canlı izlemek için araştırma yapıyor. Sarı siyahlı ekip ile Kayserispor lig tarihinde 12. kez karşı karşıya geliyor. Bu sezon Süper Lig' veda eden Akhisar Bld, kendi sahasında çıkacağı prestij maçında galip gelerek 3 puan almak istiyor. İM Kayserispor ise, Akhisar il oynadığı 11 maçta sadece 2 amağlubiyet aldı ve bu yenilmezlik serisine bir yenisini daha eklemek istiyor. Peki, Akhisar Kayseri canlı skor kaç kaç? İşte, Akhisar Bld Kayserispor maçı şifresiz canlı izle detayları...

Akhisar Bld Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

19 Mayıs Pazar saat 16.00'da başlayacak olan Akhisar Bld Kayserispor maçı, Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetirken, mücadele beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Akhisar Bld Kayserispor maçı şifresiz canlı izlemek iç,n buraya tıklayın (üyelik gerektirir)

Akhisar Bld Kayserispor maçı muhtemel 11'ler...

Akhisarspor: Fatih, Vrsajevic, Rotman, Caner, Eray, Sissoko, Zeki, Barbosa, Aykut, Manu, Bokila

Kayserispor: Lung, Lopes, Kana-Biyik, Levent, Atila, Şamil, Hasan, Deniz, Chery, Varela, Kravets

Akhisarspor'da Miguel Lopes ve Güray Vural kart cezalısı olmaları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Edin Cocalic'in sakatlığı ise devam ediyor.

Kayserispor'da ise Cristian Sapunaru sarı kart cezalısı. Umut Bulut ise sakatlığı nedeniyle karşılaşmada görev alamayacak.

Akhisar Bld Kayserispor maç öncesi analizleri

Süper Lig tarihinde Kayserispor ile oynadığı 11 maçın sadece ikisini kazanabilen Akhisarspor (5B 4M), bu iki galibiyeti de deplasmanda aldı.

Kayserispor'un Süper Lig tarihinde deplasmanda yenilgi almadan en fazla karşılaştığı rakibi Ahisarspor (2G 3B).

Akhisarspor ile Kayserispor arasında sezonun ikinci yarılarında oynanan beş Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Akhisarspor (3B 1M), tek galibiyetini geçen sezon aldı (2-1)

Akhisarspor ile Kayserispor arasında oynanan Süper Lig maçlarında atılan son 12 golün 10'u ikinci yarılarda geldi.

Kayserispor ligdeki son dört deplasman maçının üçünü kaybetti (1G); bu maçlarda toplam 11 gol yediler.

Editör: Haber Merkezi