Göztepe Sivasspor maçı şifresiz canlı izle ve Göztepe Sivas maçı canlı skor kaç kaç? içeriklerini haberimizde bir araya getirdik. Süper Toto Süper Lig'in 32. haftasında düşme hattına çok yakın olan Göztepe, Sivasspor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Son iki maçta aldığı galibiyetle motivasyon kazanan İzmir ekibi, Yiğidoları yenerek, rahat bir nefes almak ve düşme hattıyla arasındaki mesafeyi açmak istiyor. Sivasspor ise Sivas ise 37 puanla 11. sırada yer alıyor ve alacağı Gözteoeden alacağı 3 puanla sıralamadıki yerini yukarı çekmenin hesabını yapıyor. Futbul severler ise, bu heyecanlı karşılaşmayı anbean takip edebilmek için Göztepe Sivasspor maçı şifresiz canlı izle ve Göztepe Sivas maçı canlı skor kaç kaç? tarzında arama yapmaya devam ediyor. Peki, Göztepe Sivas maçı canlı skor kaç kaç? İşte, Göztepe Sivasspor maçı şifresiz canlı izle detayları...

Göztepe Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

11 Mayıs Cumartesi saat 19.00'da başlayacak olan Göztepe Sivasspor maçı Bornova İlçe Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetirken, mücadele beIN SPORTS 2'den canlı olarak yayınlanacak.

Göztepe Sivasspor maçı şifresiz canlı izlemek için buraya tıklayın. (üyelik gerektirir)

Göztepe Sivasspor maçı muhtemel 11'ler...

Göztepe: Beto, Tayfur, Wallace, Titi, Berkan, Castro, Poko, Halil, Deniz, Serdar, Jerome

Sivasspor: Tolgahan, Papp, Bjarsmyr, Braz, Uğur, Rybalka, N'Dinga, Douglas, Özer, Emre, Diabate

Göztepe'de sakatlıkları bulunan Hakan Çinemre, Kadu, Adama Traore, Yasin Öztekin, Nabil Ghilas, Fausto Grillo ve Kerem Atakan Kesgin forma giyemeyecek.

Konuk ekipteki tek eksik ise çapraz bağ sakatlığı yaşayan Hugo Vieira.

Göztepe Sivasspor maç öncesi analizleri

Demir Grup Sivasspor ile oynadığı üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Göztepe, tek yenilgisini bu sezonun ilk yarısında aldı (0-2).

Göztepe ile Sivasspor arasında oynanan son dört resmi maçta dört kırmızı kart çıktı (2-2).

Süper Lig'deki son beş deplasman maçında galibiyet alamayan Sivasspor (2B 3M), daha önceki beş karşılaşmanın üçünü kazanmıştı (2M).

Ligdeki son iki maçını kazanan Göztepe, bu sezonun 5-7. haftaları arasından bu yana üç maçlık seri yakalayamıyor.

Süper Lig'de altı maçtır kazanamayan Sivasspor (3B 3M), bu sezonki en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.

Editör: Haber Merkezi