Konyaspor Trabzonspor maçı şifresiz canlı izle detaylarını ve Konya TS maçı canlı skor kaç kaç? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Süper Toto Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmalarından biri de Konyaspor ile Trabzonspor arasında gerçekleşiyor. Süper Lig'in zirvesinde ilk 3 sıra henüz kesinleşmemişken, sıralamada 4. sırada bulunan Trabzonspor, Konyaspor ile olan mücadelesinden 3 puanla dönerek ilk üçte yer almak istiyor. Aynı zamanda 2010 yılından bu yana Konyaspor karşısında galibiyet alamayan Karadenizli ekip, bu maçla birlikte bu seriye son vermek amacında. Konyaspor ise, iç sahada olmanın verdiği avantajla 9 maçtır yenilmeme çizgisini bozmadan sıralamadaki yerini yukarılara doğru çekmek istiyor. Bu heyecanlı mücadeleyi canlı takip etmek isteyen futbol severler ise, Konyaspor Trabzonspor maçı şifresiz canlı izle detaylarını ve Konya TS maçı canlı skor kaç kaç? sorusunun yanıtını merak ediyor. Süper Lig 2018-2019 sezonunun bitimine çok az zaman kala, alınacak her puanın altın değerinde olduğu maçlar yakından takip edilirken, Türkgün.com olarak  Konyaspor Trabzonspor maçı ile ilgili tüm detayları okurlarımız için hazırladık. İşte, Konyaspor Trabzonspor maçı şifresiz canlı izle detayları ve Konya TS maçı canlı skor kaç kaç? sorusunun yanıtı...

Konyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

12 Mayıs Pazar saat 16.00 'da başlayacak olan Konyaspor Trabzonspor maçı, Torku Arena'da oynanacak. Bu kıran kırana mücadelede düdük çalacak hakem ise, HalisÖzkahya. Karşılaşma, beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Konyaspor Trabzonspor maçı şifresiz canlı izlemek için buraya tıklayın. (üyelik gerektirir)

Konyaspor Trabzonspor maçı muhtemel 11'ler...

Konyaspor: Serkan, Skubic, Uğur, Volkan, Ferhat, Jevtovic, Jonsson, Ömer Ali, Milosevic, Fofana, Jahovic

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Hüseyin, Toure, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Yusuf, Anthony, Rodallega

9 yıllık hasret

Ligin ilk yarısında art arda oynadığı Erzurum, Antalya, Bursa ve Malatya maçlarından galibiyet çıkaramayan Trabzonspor, ikinci devrede 4 takımdan da rövanşı almıştı. Erzurum’u 1-0, Antalya’yı 4-1, Bursa’yı 1-0, Malatya’yı da 2-1 deviren Bordo- Mavililer şimdi ise gözünü Konya’ya dikti. Fırtına, ilk yarıda Yeşil- Beyazlılar’ı 3-0 yense de, deplasmanda İç Anadolu ekibini tam 9 senedir mağlup edemiyor.

3 mağlubiyet, 2 beraberlik

Konya’daki son galibiyetini 1 Kasım 2010’da 2-1’lik skorla alan Karadeniz devi, o tarihten bu yana ligde dış sahada rakibine üstünlük kuramadı. 2010 yılından sonra Konya’da Yeşil-Beyazlı ekiple 5 kez kozlarını paylaşan Trabzonspor, bu maçlarda 3 mağlubiyet, 2 beraberlik yaşadı. Fırtına, bugün oynanacak maçla hem 9 yıllık hasretini bitirmeyi hem de 3.’lük iddiasını artırmayı hedefliyor.

 

Konya ile 36. randevu

Karadeniz ekibi ile Konyaspor, bugün oynayacakları maçla birlikte ligde 36. kez kozlarını paylaşacak. İki takım arasında geride kalan 35 lig maçında Bordo- Mavililer’in galibiyetlerde 18-9 üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 8 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Tek hedef galibiyet

Son 4 maçtır kaybetmeyen Atiker Konyaspor, Trabzonspor karşısında da yenilmezlik serisini devam ettirmeyi hedefliyor. 41 puanı bulunan Yeşil- Beyazlılar kalan 3 haftadaki maçları kazanarak, üst sıralardaki rakiplerinin kaybetmesini beklemeyi ve ligi 5. sırada bitirmeyi planlıyor. Eğer Konya ligi 5. tamamlarsa, Galatasaray da Türkiye Kupası finalinde Akhisar’ı devirirse Yeşil-Beyazlılar, Avrupa Ligi bileti alacak. Bu nedenle İç Anadolu ekibinin de tek hedefi galibiyet.

Editör: Haber Merkezi