ÇAYKUR mevsimlik işçi alımı başvuru detayları internette araştırılıyor. Çay İşletmeleri Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim "630 yeni personel alımı gerçekleştirilecektir" dedi. Bu duyurunun ardından ÇAYKUR mevsimlik işçi alımı ne zaman? ÇAYKUR başvuru şartları neler? ÇAYKUR 630 işçi alımı başvurusu ne zaman? araştırmalarına başlandı. 

ÇAYKUR 630 İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Çaykur işçi alımı hakkında Çay İşletmeleri Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim şu şekilde açıklama yaptı:

"ÇAYKUR olarak Cumhurbaşkanımızın istihdam çağrısıyla son yıllarda yaptığımız gibi 2022 yılında, 2021 yılında emekli olan işçi sayısı kadar işçi alımı yapmaktayız. 2021 yılında emekli olan 600 işçi yerine 2022 yılında aynı sayıda ve 30 engelli olmak üzere toplamda 630 işçi alımı gerçekleştirilecektir." dedi.

ÇAYKUR 630 işçi alımı

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NEREDEN YAPILACAK?

ÇAYKUR’un Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun’daki fabrikalarında istihdam etmek üzere alımını gerçekleştireceği mevsimlik işçilerden 600’ünün düz işçi, 30’unun ise engelli işçi statüsünde olacağı ve başvuruların Şubat veya Mart ayı içerisinde İŞKUR üzerinden yapılacağı öğrenildi.

ÇAYKUR MEVSİMLİK İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

ÇAYKUR mevsimlik işçi alımı başvuru şartları belli olmadı. İŞKUR Çaykur işçi alım koşullarının İşkur sitesi üzerinden yayınlanması bekleniyor. 

Editör: Haber Merkezi