CBC Sport Azerbaycan'da yayın yapan ve Şampiyonlar Ligi-Avrupa Ligi'nin yayıncısı olan bir kanal. Futbolseverler maçları izlemek için bazen Azerbaycan'a ait İdman TV CBC Sport gibi kanalları tercih ediyorlar. Frankfurt Fenerbahçe maçını da yayınlayacak olan CBC sport frekans bilgileri haberimizde. İşte CBC Sport nasıl izlenir, CBC Sport televizyona ekleme bilgileri...

CBC SPORT NASIL VE NEREDEN İZLENİR?

Frankfurt Fenerbahçe maçını yayınlayacak olan CBC Sport TV kanalını izleyebilmek için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. Fenerbahçe'nin Frankfurt mücadelesini TSİ 22.00'den itibaren canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Kurulum için: AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydunuzun kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin.

Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

CBC SPORT FREKANS BİLGİLERİ NEDİR?

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

GALATASARAY LAZİO MAÇI CBC SPORT'TA VAR MI?

Öte yandan CBC Sport, Galatasaray'ın Lazio ile oyanayacağı grup mücadelesini ise Karabağ'ın Basel'le oynayacağı maçla aynı saate denk geldiği için yayınlayamayacak.

Editör: Haber Merkezi