Türkiye’de herhangi bir ihaneti, bir hainliği “Özgürlük, demokrasi” gibi kavramlarla meşrulaştırmaya yahut örtbas etmeye çalışan bir Sol zihniyet ve bunlara ayakçılık yapan yancıları vardır. Onbinlerce kişiyi öldürmüş, binlerce askerimizi, polisimizi şehit etmiş, devletimizin, halkımızın malını yakmış, yıkmış, yağmalamış, binlerce kişiyi sakat bırakmış bir terör örgütünün unsurlarını bile “özgürlük, demokrasi” kavramlarıyla savunacak, koruyacak kadar her alandan alçak karakterli kişilere şahit oluyoruz. Bu tür kişilerin toplanma, yönlendirme merkezi de hep CHP ve CHP ile hareket eden diğer partiler olmaktadır.

          Bu konuda birçok örneğimiz var ama son yılların en popüler konusu terörist Demirtaş’ın ve FETÖ-PKK-YPG merkezli etki ajanı Osman Kavala’nın tutukluluğuna yönelik yapılan propagandalardır. CHP ve yancıları olarak tarif edeceğimiz birçok siyasetçi, bu kişiler tutuklandığı günden bu yana “serbest bırakılmasına yönelik” propaganda yapmaktadır. Bu propagandalarının toplumda daha etkili olması için zaman zaman çeşitli sanatçıları da kendileri gibi konuşturarak ihanete alan açmaya çalışıyorlar. Terörist Demirtaş ve Osman Kavala adına propaganda şeytanlığı için geçmişte birçok sanatçıyı kullananlar geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz’ı kullandı.

          90’larda “beyninizi tokatlayan program” söylemiyle televizyonlarda programlar yapan, şimdilerde youtube kanalında konuk ağırlayan Rüstem Batum’un “Bir vatandaş olarak, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna “Kim olduğu, ne olduğu bilinen, ne yaptığı bilinen bir insanın böyle gizemli bir suçu varmış gibi gösterilmesini biz oturduğumuz evden anlayamıyoruz” cevabını vererek “evrensel standartlar” çağrısıyla tutuklu olmalarını sorgulayarak onlara destek vermişti.

          “Kim olduğu, ne olduğu bilinen, ne yaptığı bilinen” diye tarif ettiği kişilerin ortak özelliği PKK terör örgütüne mensup olması ve bu terör örgütünü desteklemesi… Terörist Demirtaş’ın Hendek-Çukur-Kobani olaylarındaki azmettirici rolünü, terör örgütü PKK’yı en radikal bir şekilde öven açıklamalarını görerek mi söylüyor acaba bunları?

          Ya da Osman Kavala’nın terör örgütü PKK’nın kapatılan televizyonu IMC TV’de “PKK’nın silah bırakmasına gerek yok” şeklindeki konuşmalarını dinleyerek mi yapmıştır bunları?

          Cem Yılmaz’ın oturduğu ev tüm bilgilere kapalı mı ki, hala “gizemli suç” geyikleri yapmaktadır?

          CHP sana “Demirtaş ve Osman Kavala’nın suçu yok, suçsuz yere hapiste yatıyor” dedi. Sen de bunu yedin öyle mi?

Sen geç içeri geç, biz sana anlatalım her şeyi Cem Yılmaz…

          Geçtiğimiz gün terörist Demirtaş’ın ve Osman Kavala’nın tüm terör suçlarını ve ilişkilerini özetledik. Cem Yılmaz hiçbirine cevap veremez.

          Cem Yılmaz gelen tepkilerden bunalınca “Yine canı isteyen mekanizma beni insanları kışkırtma aygıtı olarak kullanmaya çalışıyor. Ne nezaketle söylerseniz söyleyin dediğinizin hiç bir anlamı olmayan lincin içine sokulmaktan artık yıldım. Yahu az biraz siyasetle uğraşsam yahu tamam diyeceğim. Çok sıkıldım bu oyundan.” açıklamasını yaptı. Sana kim dedi çık PKK’lı teröristleri savun, etki ajanlarını savun diye?

          “PKK’yı terör örgütü olarak değil, silahlı halk hareketi olarak görüyoruz” diyen terörist Demirtaş’ı savunacak kadar ahmak olursan elbette tepki görürsün Cem Yılmaz…

          Cem Yılmaz köşeye sıkıştığını anlayınca bu sefer de geçmişte şehit çocuklarının eğitimine katkı için sahne almasını hatırlatarak “Mehmetçik Vakfı yararına düzenlediğim geceyi duyurduğumda altına “askerimizin senin parana mı ihtiyacı var ulan “ diye yazdırılıyor . Vakfın başkanı siz üzülmeyin demişti ! Nesine üzülmeyeyim arkadaş. Hak nerede hak, oyun gibi oynuyorlar insanlarla !” açıklamasını yapmış…

          O şehit çocuklarının babalarının katili olan terörist Demirtaş’a, o şehit çocuklarının ana ve babasının katili terör örgütü PKK’ya her atmosferde destek olan Osman Kavala’ya sahip çıkıyorsan, sana söylenecek tek söz “O paran, o katkın yerin dibine batsın” olur…

          Ya şehit çocuklarına bunu yapmayacaksın ya da baba ve analarının katillerine sahip çıkmayacaksın. İkisini beraber yapıyorsan sana insan denmez Cem Yılmaz. Ya ileri derecede ahmaksın ya da hainliğini şehit çocuklarını istismar ederek kapatmaya çalışıyorsun?

Cem Yılmaz senden bir isteğimiz var. Terör örgütü PKK’ya ağız dolusu hakaret edebilir misin?

Terör örgütü PKK ve uzantılarını kınayabilir misin?

          Terörist Demirtaş’ın ve Osman Kavala’nın terör örgütü PKK’yı destekleyen açıklamalarına ait videoları evinde oturup izleyip, gizemi çözüp-çözmediğine dair tekrar bir açıklama yapar mısın?

          Aksi halde “Kasımpaşa’dan Apaçi Selim’in selamı var” desen bile senin bu ihanete destek kampanyasındaki rolün asla unutulmayacak ve seni kurtaran olmayacak Cem Yılmaz…

Solcu ol olmasına da vatanı satan, terörist destekçisi Solcu olma…

          Sen ve senin gibi sanatçılar, PKK’lı terörist Demirtaş’ı, PKK destekçisi Osman Kavala’yı savunuyorsa bu milletin size kazandırdığı paralar haram olsun…

O yetim-öksüz şehit çocuklarının ahı sizi ömür boyu rahat bırakmasın…