22 yaşındaki ünlü oyuncu Cemre Baysel son günlerde gündemde. İlişkisi ve rol aldığı dizide Cemre Baysel hakkında detaylar merak ediliyor. Cemre Baysel filmde aşk yaşadığı Aytaç Şaşmaz ile gerçek hayatta da sevgililer. Cemre Baysel özel hayatı ile de bu sebeple gündeme geliyor. Cemre Baysel kimdir, kiminle sevgili? İşte cevabı...

CEMRE BAYSEL KİMDİR?

Cemre Baysel İzmir'de 5 Şubat 1999 yılında doğmuştur ve eğitimine Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nde devam etmektedir. Cemre Baysel ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile yaşayan güzel oyuncu daha sonra İsimsizler dizisinde rol almıştır. Cemre Baysel Payitaht Abdülhamid dizisinde de rol aldı. Daha sonra TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat veren Cemre Baysel, 1.66 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.

Cemre Baysel’in rol aldığı diziler ve filmler:

Baht Oyunu (Ada, TV Dizisi 2021)

Elimi Bırakma (Melis Çelen, TV Dizisi 2018-2019)

İsimsizler (Gülperi, TV Dizisi 2017)

Sol Yanım (Biricik, TV Dizisi 2020)

Ramo (Fatoş, TV Dizisi 2019-2020)

Payitaht Abdülhamid (2. Sezon, Firuze, TV Dizisi 2017)

Yeşil Deniz (2 Sezon, Gonca, TV Dizisi 2014-2015)

BİR SET ARKADAŞLIĞI DAHA AŞKA DÖNÜŞTÜ!

Baht Oyunu dizisinin başrol oyuncuları Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel hakkında uzun süredir sevgili olduklarına dair söylentiler vardı.Baht Oyunu dizisinde başrolleri paylaşan ikili son yaptıkları paylaşım ile merakla beklenen aşk itirafını yapmış oldu.

İşte Aytaç Şaşmaz'ın Cemre Baysel'e aşkını haykırdığı paylaşım:

Aytaç Şaşmaz

CEMRE BAYSEL İNSTAGRAM HESABI NEDİR?

Cemre Baysel instagram hesabı da merak ediliyor. Ünlü oyuncunun instagram'da 2,5 milyon takipçisi bulunmakta. Cemyre Baysel instagram hesabı cemrebaysel'dir.

Editör: Haber Merkezi